[緊急]唔駛用衝嘅!一連三日機場和你飛和理非新玩法!

421 回覆
719 Like 1450 Dislike
咪撚搞離境人士
一來咁做真係玩火
二來比位人入
和理非回合啊,唔好搞遊客,抗爭輸國際形象好大鑊,只接機
呢種擾民唔係塞地鐵嗰種
係會直接令一般市民有金錢損失
e.g. 公幹/旅行
唔通樓主覺得咁樣大家就會屌政府?
有腦嘅都知個個都只會屌鳩示威者

三毛大量出沒
請善用回post不推post功能
重點係樓主話係courier拖時間 臨到counter調頭走 遊客可能奇怪 但現場安排唔知點 可能埋cointer就炒Id card 調頭走就仲明顯 排完又排 你難保無cam 或者又狗駐守係到
On99
阻人搭地鐵就話返唔到工姐,亦可以用其他交通工會
阻人搭飛機影響好多野
人地安排好既酒店,交通,飲食
甚至去人地婚禮,或者自己既海外婚禮
麻煩出post前諗一諗,事情有分輕重
到時只會比人大造文章
唔好俾popo有機會入到示威者數啊
仲有之前有巴絲打都有講,萬一到時真系MARK ID就真系送人頭列表俾POPO慢慢跟.
只接機啦
講好知時間內唔再搞不合作運動
利申: 我係真黃

如果你真係搞到啲乘客上唔到機或者遲上機,啲人一定嘈底同埋屌鳩我地啲示威者,完全冇晒個意思喺度🤷🏻‍♂️何必呢
去做文宣咋喎
無啦啦搞鳩人冇人會想聽你講嘢
請各位善用「不推文回覆」
不要再推了

不要再推了

不要再推了

不要再推了

不要再推了
唔該幫手多啲負評
我好驚真係有人咁做呀

唔好將我地呢個集會嘅用意同心血付諸流水

各位智取!be water !!
反對
推乜撚
話明聽日和理非
咪撚搞鳩人啦 排隊阻人上機入境只會失民意 都唔知呢個post做乜鳩
你請係唔識架喎
啲外國人唔知頭唔知路比人阻住只會對我地反感
似上次咁做好文宣 比多啲外國人關注 知香港發生緊咩事咪仲好
如果佢哋因為條長龍上唔到機,航空公司俾人嘈,最後一定會屌柒政府

睇唔明你句野個邏輯 你搵一堆假人去扮排隊然後CHEAK-IN唔到一睇就知示威者塞緊 最後比人屌柒既係我地而唔係政府 林奠班仆街仲會加多幾腳

有時我地屌人地唔好倒果為因 我地都唔會犯依D錯
弱智
記住聽日係和理非回合 同埋唔係不合作運動

接機就夠

唔好再推 記住用不推文回覆功能
其實popo封離景就係想做到塞人, 再引起啲人諗起因為有人搞活動, 先咁慢都未做到手續, 如果你再去扮排隊可能會令離景既人覺得搞活動既人更反感
真係開過post?
你阻地鐵人地仲可以搭巴士的士
你阻人搭飛機
成機人即場開你拖
就算係演變成同遊客對罵,都係負面新聞
有冇腦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞