[緊急]唔駛用衝嘅!一連三日機場和你飛和理非新玩法!

421 回覆
719 Like 1450 Dislike
手足下次用返不推文回覆
你柒多過政府
p牌三毛
由佢沉
點解唔會miss 班機
遲早攪到機管局連入都唔比你入去接機,醒少少啦傻仔,係機場攪不合作同地鐵攪唔同呀,你一攪個個損失過萬蚊同失哂預算,深黃都屌撚柒你啦,攪地鐵都係返遲一陣工who care
請善用起底功能
blocked
不同意做法
適得其反
收皮啦你 萬人接機 唔係送機呀
又排吓隊又集會,做乜?排隊同附近幾個講又宣傳到啲乜?唔好覺得啲人一定會聽你講,尤其係一啲趕時間搭飛機嘅人

另外冇機票入唔到,咁啲人最後實知道係我哋塞住晒,咁仲點會怪落警察度?
P
不推文呀
影響到遊客,7出國際既只會係示威者

對準政權,對準黑警啦
唔好搞排隊 無boarding pass 好大機會有狗逗 好易有衝突
唔好係機場搞不合作運動啦
多謝你明白,真係多謝你
721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811

721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811 721 811

721 811

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞