[緊急]唔駛用衝嘅!一連三日機場和你飛和理非新玩法!

421 回覆
719 Like 1450 Dislike
樓主個方法有得諗 但可以等9號睇下點先
推呢個
淨接機呀喂
依兩個月我地都有好好take care班旅客,唔好破壞左個之前做嘅野啦
我地要做嘅係同佢地解釋發生咩事,香港人經歷緊咩
不合作運動喺旅客面前好容易就蓋過左個背後主因
人地飛走番到屋企就唔會同你慢慢鬧政權
我覺得外國人觀點好重要(我係支持舉美國旗),但如果一個外國人因為政府嘅橫蠻措施而反而指責排隊嘅人,甚至喺唔知情嘅情況指責入去送朋友機嘅人係示威者,依啲人都唔會幫到我哋,我覺得如果大家都極度有紀律,唔搞事,係唔會有太大問題的。
和理非既極致係不合作運動?
如果同意唔work不如出多個post澄清啦,好多人唔會睇下面就讚或者推,就會變左風向po
個個都咁做咪成條隊不停兜圈
你原意係咁,但實際執行起上黎嘅困難相信會幾大,仲要預計有人係會趕上機,會心急焦躁,到時引起嘅混亂好大機會會入晒我地數。已經未計對家肯定會搵人黎搗亂

而且我覺得今次真係冇必要去因為佢呢個措施而咁做,我地只要keep住做好和理非就夠
去T1 departure hall買M記又得
勇武每次都升級
和理非都要升級
推俾樓主睇下
依家咁多不明朗因素
排隊成效又受質疑
既然有三日
就第一日照原定計劃喺接機大堂抗議先
再睇下第二三日可以做咩改進

香港人最叻係咩?
執生囉!
我唔覺得你係三毛,不過真係希望今次唔好咁做
送你一程和你飛
我一路都支持只係接機,但對家有無理安排,而我唔係叫大家搞check in counter,我係想借力打力,我冇帶風向,如果大家都認同咁做對場運動好,點解唔可以稍作改變?

你話日帶風向,即係話上依度嘅人都係白痴,人講就做,冇自己諗過?咁你嘅回覆會唔會都係想帶風向?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞