[緊急]唔駛用衝嘅!一連三日機場和你飛和理非新玩法!

421 回覆
719 Like 1450 Dislike
咪撚搞離境人士
好容易比位人入
打死不去離境大堂
係,你之前都指出過,而我係某程度將佢理想化,可能我好天真,認為會幫我哋嘅遊客,係會理解問題本質嘅遊客,但我由此至終都唔係想阻到人上唔到機,所以可能我會諗,就算係俾人話,都唔會話得太犀利。
認同
如果淨係宣傳就可以爭取到五大訴求,726和你飛當日就成功左。

但點解777今次咁驚?哩個值得大家諗
咪撚搞離境人士
打死不去離境大堂
接機大堂既旅客會比較多時間了解件事

離境大堂 check in counter 個個都趕時間搭飛機

邊有心機聽你講 只會覺得煩躁
打死不去離境大堂
瞓了,如果聽日有好多人去排,大家記住要守秩序,如果冇乜人,我都唔會去排。

多謝大家意見。
飛機唔係巴士
Miss左未必有下架
你搞到人delay/ miss connecting 對果個人黎講可以係超嚴重既事,miss一班機有可能令佢遲幾日到目的地仲要用多好多錢

唔好傻

我唔會話提出既人係鬼,但請阻止想咁做既手足
好撚多P牌
聽日唔好不合作
只接機
搞咩呀
幾時話要不合作運動
[做乜鳩?] 聽日機場又搞乜鳩不合作運動仲推到熱門?
https://lih.kg/1434338
[做乜鳩?] 聽日機場又搞乜鳩不合作運動仲推到熱門?
https://lih.kg/1434338
咪撚搞離境人士
好容易比位人入
千祈唔好搞離境嘅人
今次係和理非做文宣嘅機會
我哋嘅目標唔係要癱瘓機場
係要俾外國人知發生咩事
85先過咗無耐
飛機唔係地鐵,miss咗一班分分鐘影響好大
反而連登似有人帶緊風向,令到所有人都覺得宣傳係唯一重點,總之其他可行嘅方法都要唔考慮。

但記住 我哋最終目標 係5大訴求,點樣做令777落實五大訴求?
啱!同埋請大家善用不推文回覆
搞人地check in 根本都唔對焦
就算人地diu完popo 再diu埋個政府
佢地都係diu緊 搞到佢地check in 呢件事
集中返去五大訴求啦!
兩邊做又分散曬d人 直接去接機好過啦!
人地都出境你阻完佢 當佢真係好明白事理識得對狗同機管局安排有不滿喇

之後你想佢點呢 人又出左國 尤其是外國人
屌你真係好撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞