計劃進修PhD/Research討論區 (3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
幫大家拉低下啲gre ielts分先

你拉底我叫咩

x2

你拉底我叫咩

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

你拉底我叫咩

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

等我拉低下先

你拉底我叫咩

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

等我拉低下先

入場卷既野
過左就no one cares

你拉底我叫咩

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

等我拉低下先

入場卷既野

傳教士谷哥巴打, 可能我同你做既野有common interests

你拉底我叫咩

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

等我拉低下先

入場卷既野

我個toefl搞到我無左堆perfect match schools
咦有其他數學巴打, 但係non alg, non geom, non analysis, non app 唔通係number theory / topology / combinatorics?

你拉底我叫咩

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

等我拉低下先

入場卷既野

我個toefl搞到我無左堆perfect match schools

100都唔夠?
咦有其他數學巴打, 但係non alg, non geom, non analysis, non app 唔通係number theory / topology / combinatorics?

但個位巴打唔開名住
太長果D可唔可以分到兩行
傳教士谷哥巴打, 可能我同你做既野有common interests

我重同你一樣 乜7都無考過

我見傳教士巴打重改緊, 唔整佢住

你拉底我叫咩

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

等我拉低下先

入場卷既野

100都唔夠?

唔夠

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

等我拉低下先

入場卷既野

100都唔夠?

唔夠

我見過有學校要求110 T

邊part, 我寫寫下發現自己好濫交

寫完

你拉底我叫咩

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

等我拉低下先

入場卷既野

100都唔夠?

唔洗驚, 我乜7都冇考過, 薦晒你地底

寫完

我幫你分左少少好睇D
BTW 我對你ethics個part有興趣, 我之前zTree隻GAME重係到

x2

gre 暫時me最低喎
ielts過咗就得啦

等我拉低下先

入場卷既野

100都唔夠?

唔夠

我見過有學校要求110 T

oregon 痴9線要 speaking 26
屌, 條女入左cp, 兩年前都有諗過讀cp出黎掛牌, 乜公平咩

但個位巴打唔開名住

我想知佢間safety係乜
屌, 條女入左cp, 兩年前都有諗過讀cp出黎掛牌, 乜公平咩

得罪講句,香港d cp 都算吧啦
我見有個巴打開左part comments, 係想comment我地個profile定比多少少info?

寫完

我幫你分左少少好睇D
BTW 我對你ethics個part有興趣, 我之前zTree隻GAME重係到

黎緊可能會幫舊舊腦細搞ethics, 又要做廉價勞工

我都想做D會有video gaming元素係入面ge research, 尤其RCT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞