兔仔討論區

525 回覆
61 Like 0 Dislike

貼佢細個果時

搵攝影師影定自己影?

LM
有無影兔兔寫真集嘅攝影師介紹?

留名

牧草放題

我都係食依隻草

MOMI
大大包抵屌到爆

+1
買開多葉定多枝? 多葉食到一半好碎

枝啦,不過就算買枝去到尾都係好碎
好為食 好嗲人
好為食 好嗲人

我個隻直接搶走 搶唔走就嬲到咕咕聲
大家好

好眼訓呀
以前養過兔仔,佢地死咗之後唔想再養
佢地真係好得意
留名
我隻兔唔識用廁所周圍屙
佢地係咪同貓狗一樣都會痴人同主人玩架?

睇下係性格 我個隻領養番嚟 養左兩三年都幾cool 得閒先理我

我嗰隻好奇怪,一見到我就走夾唔抖,驚死我捉佢
但捉到佢抱住又好嗲,抱得耐會放軟手腳瞓覺
唔知佢想點,又唔鍾意我抱,但又好享受我抱
試過唔抱佢幾日,又悶悶不樂,唔食嘢同咬自己d手甲

同我個隻個咀幾似 都係黑蚊蚊
cute
有乜方法可以令佢痴人多D?我隻唔喜歡人抱佢,每次抱都暴走

我個隻都係,唔俾抱,淨係准摸,最鍾意摸頭仔

我個隻都係,唔俾抱,淨係准摸,最鍾意摸頭仔

而家比佢係屋企放風要用箍臣抱佢落床先得
今朝遇到好神奇既事,話說屋企洗完衫所以無關窗花,今朝一刷完牙有隻老鷹飛左入屋,(屋企三十幾樓)同我隻兔只有一米距離,兩個都無郁,鷹係咁叫,兔仔耳伸到前所未有咁直係我未反應得切既時候,鷹就飛走左,第一次遇到呢個情況,近睇鷹真係幾恐怖,一直住兔仔, 最衰拎唔切手機影會唔會再返黎 要關好窗先後記:兔仔一直圍住我,係到震,全日都好乖

鷹係咪會食兔仔

諗起n年前一條片
外國有家人照顧隻幼野兔
養到佢可以開始自己搵食果陣放生
點知隻兔離開家人唔夠幾米遠就俾隻鷹捉左
睇到好心up
今朝遇到好神奇既事,話說屋企洗完衫所以無關窗花,今朝一刷完牙有隻老鷹飛左入屋,(屋企三十幾樓)同我隻兔只有一米距離,兩個都無郁,鷹係咁叫,兔仔耳伸到前所未有咁直係我未反應得切既時候,鷹就飛走左,第一次遇到呢個情況,近睇鷹真係幾恐怖,一直住兔仔, 最衰拎唔切手機影會唔會再返黎 要關好窗先後記:兔仔一直圍住我,係到震,全日都好乖

鷹係咪會食兔仔

諗起n年前一條片
外國有家人照顧隻幼野兔
養到佢可以開始自己搵食果陣放生
點知隻兔離開家人唔夠幾米遠就俾隻鷹捉左
睇到好心up

隻鷹應該捕咗好耐

腳腳呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞