兔仔討論區

525 回覆
61 Like 0 Dislike
以前住村屋都有養兩隻 好掛住佢地

隻腳 笑到仆街

磨牙磨牙

隻眼好精靈呀,咩品種?
想知係買定領養?全部都好得意!好想要一隻侏儒短毛兔。。同問會唔會易病同臭?屋企人點都唔比養就拎呢2個藉口嚟撻我

真係可以養就去領養啦 唔好買
好多兔仔等緊新主人帶佢哋返屋企

啲兔仔咁得意點解要棄養
啲兔仔咁得意點解要棄養

兔仔太平,好多仆街唔諗清楚,買返去當玩具,玩厭發現原來要照顧唔負責任就掉

之前有做過某有賣兔仔嘅寵物店pt,記得有班初中𡃁仔𡃁妹走入嚟睇兔仔。其中有個女仔好鍾意某一隻,有個男仔就認屎認屁話買俾佢,其間俾我聽到個男仔淨係得$400。

知道佢地根本無心養,我就行埋去同佢地講,揀完兔仔咁帶你揀日用品啦。吖條仔答我佢淨係要隻兔,無諗住要買籠同糧草,因為佢打算俾隻兔再圍行,同埋喺屋企搵d蔬菜水果俾佢食就夠。我同另一個同事就忍唔住屌9佢地,唔肯賣俾佢,個𡃁仔仲要兇我地話要投訴
啲兔仔咁得意點解要棄養

兔仔太平,好多仆街唔諗清楚,買返去當玩具,玩厭發現原來要照顧唔負責任就掉

之前有做過某有賣兔仔嘅寵物店pt,記得有班初中𡃁仔𡃁妹走入嚟睇兔仔。其中有個女仔好鍾意某一隻,有個男仔就認屎認屁話買俾佢,其間俾我聽到個男仔淨係得$400。

知道佢地根本無心養,我就行埋去同佢地講,揀完兔仔咁帶你揀日用品啦。吖條仔答我佢淨係要隻兔,無諗住要買籠同糧草,因為佢打算俾隻兔再圍行,同埋喺屋企搵d蔬菜水果俾佢食就夠。我同另一個同事就忍唔住屌9佢地,唔肯賣俾佢,個𡃁仔仲要兇我地話要投訴

棄養既人不得好死
屌我個friend 個妹都有MK送兔仔追佢
仆街買咗隻兔仔放喺佢屋企門口當驚喜
又唔諗吓人屋企養唔養得
(好彩最後都有拎入屋養 成家都對隻兔仔好好
至於條MK有無得米就唔知啦)
屌我個friend 個妹都有MK送兔仔追佢
仆街買咗隻兔仔放喺佢屋企門口當驚喜
又唔諗吓人屋企養唔養得
(好彩最後都有拎入屋養 成家都對隻兔仔好好
至於條MK有無得米就唔知啦)

送寵物真係on9
啲兔仔咁得意點解要棄養

棄養既人不得好死

屌得好
連兔仔應該食乜都唔知
唔好畀呢啲仆街買就啱
啲兔仔咁得意點解要棄養

棄養既人不得好死

屌得好
連兔仔應該食乜都唔知
唔好畀呢啲仆街買就啱

救咗隻兔仔
求救 突然唔俾剪指甲
巴絲平時點剪咖
留名

乳牛色
巴絲養既兔仔會唔會成日咬人 有冇啲咩方法可以令佢唔再咬人

你做過咩黎
我果隻兔仔幾嬲都唔會咬我
最多好細力咪我一下(剩係feel到口水)

有d兔仔好重地盤意識
伸手入籠打掃都會咬你

好想有放大電筒放到佢好似人咁大隻再一齊玩
求救 突然唔俾剪指甲
巴絲平時點剪咖

就咁抱住佢剪
一個抱一個剪咁,佢唔畀我地反轉佢

你做過咩黎

有d兔仔好重地盤意識
伸手入籠打掃都會咬你

睇心情㗎咋,一時好惡,伸隻手入去就咕咕叫又撲你咁
一時就好肯畀我摸,瞓喺門口畀我伸隻手入去按摩頭仔

你做過咩黎

有d兔仔好重地盤意識
伸手入籠打掃都會咬你

伸手入籠呢下其實好敏感要睇番[[i[/i心

你做過咩黎

有d兔仔好重地盤意識
伸手入籠打掃都會咬你

伸手入籠呢下其實好敏感要睇番[[i[/i心

個touch間歇性神神地
伸手入籠呢下好敏感
摸頭可以
有d性格好硬ge你郁佢入面d野都會警告你咬你

我果隻唔咬我
但如果佢係籠我伸手入去搞佢d野包括打掃
佢都會痴實我隻手好似隨時咬咁
雖然佢唔咬

兔仔留名

乳牛色

我老豆成日話佢有黑眼圈

送上笨兔一隻留定名

做mud9

好想有放大電筒放到佢好似人咁大隻再一齊玩

成個波咁
嘈我訓教你就死 [img]https://na.cx/i/5UUfw41.jpg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞