兔仔討論區

525 回覆
61 Like 0 Dislike

係領養app見到佢好耐都冇人領養
我自己屋企人唔鍾意小動物
如果唔係實拎返屋企養好佢
有冇巴打幫下佢

卡比之前係killpet度賣
店員本身死都唔比義工接走佢睇獸醫 搞到拖到以後都側頭
照顧側頭兔要花更多心思

真係好撚慘

有冇巴打幫下佢

邊間寵物店咁仆街?

有冇巴打幫下佢

邊間寵物店咁仆街?

樓上有巴打講左係killpet
希望寵物店班人渣全家仆街死
兔仔真係好得意好得意

佢叫latte, 醫生話太肥要減

黑白個隻比個仆街獸醫醫撚斷左隻手

黑白個隻比個仆街獸醫醫撚斷左隻手

邊個咁仆街

邊個咁仆街 [/quote]

幾出名,係九龍
以前冇乜睇獸醫乜都唔識啲人話佢醫兔出名就帶佢去睇信哂佢
點知仆街黎
同我講兔仔冇骨科繃帶鬆又話係正常冇得換
出事之後就改病歷

邊個咁仆街

幾出名,係九龍
點知仆街黎
出事之後就改病歷[/quote]

開名啦 正仆街獸醫
之前係fb 見到人地隻兔比獸醫整到癱左 仲仆街

邊個咁仆街

幾出名,係九龍
點知仆街黎
出事之後就改病歷

開名啦 正仆街獸醫
之前係fb 見到人地隻兔比獸醫整到癱左 仲仆街[/quote]

姓馬
我真係祝佢全家斷手斷腳冇撚得醫
fb有個兔group個個都係睇佢講到佢神咁
我爆呢單野出黎就比成班護主狗圍屌
後尾換左個admin又有個post係咁鬧佢先引到一大堆苦主case出黎

邊個咁仆街

幾出名,係九龍
點知仆街黎
出事之後就改病歷

開名啦 正仆街獸醫

姓馬
後尾換左個admin又有個post係咁鬧佢先引到一大堆苦主case出黎[/quote]
下 唔係掛
見佢好出名 免協又會搵佢幫兔仔絕育
仲諗住帶我粒b去佢果度絕育

宜家間間都好似麻麻咁
有冇人share下邊間絕育好
最好九龍區
下 唔係掛
見佢好出名 免協又會搵佢幫兔仔絕育
仲諗住帶我粒b去佢果度絕育

宜家間間都好似麻麻咁
有冇人share下邊間絕育好
最好九龍區

屌我做得cdrom多quote極都咁撚柒
佢絕育呀傷風感冒係ok既聽講
但有咩大事真係咪睇佢or睇多幾間
兔仔啲骨太細所以冇骨科都講撚得出
我個時岩開始養乜都唔識就信左佢好後悔

邊個咁仆街

幾出名,係九龍
點知仆街黎
出事之後就改病歷

開名啦 正仆街獸醫

姓馬
後尾換左個admin又有個post係咁鬧佢先引到一大堆苦主case出黎

唔知係咪您講嗰間
我隻兔之前去佢間睇過,佢都算可接受,可能唔係咩大病,不過佢嗰間野另外一個醫生真係唔掂,我隻兔睇完佢重嚴重咗好多,係好多!!!!!!跟住我睇另一個獸醫,新獸醫話藥嘅份量唔係太啱,好似係太少,最後兔仔走咗

btw病歷記錄佢無sd俾新獸醫,我唔知係專登定點
唔知係咪您講嗰間
我隻兔之前去佢間睇過,佢都算可接受,可能唔係咩大病,不過佢嗰間野另外一個醫生真係唔掂,我隻兔睇完佢重嚴重咗好多,係好多!!!!!!跟住我睇另一個獸醫,新獸醫話藥嘅份量唔係太啱,好似係太少,最後兔仔走咗

投訴佢啦吊佢幾個月牌害少幾隻都好
我個時發現唔對路轉醫生叫佢send病歷催左兩日都未send忙撚住改病歷
唔知係咪您講嗰間

我個時發現唔對路轉醫生叫佢send病歷催左兩日都未send忙撚住改病歷

離撚譜,改病歷真係第1次聽

老兔留個名
唔知係咪您講嗰間

D group 真係當馬醫生神禁拜! 好煩
平時睇開SAA 莊醫生 好靚仔
唔知係咪您講嗰間

啲兔 group 真係當佢神咁拜

邊個咁仆街

幾出名,係九龍
點知仆街黎
出事之後就改病歷

開名啦 正仆街獸醫

姓馬

唔知係咪您講嗰間

我隻兔睇過個間唔係姓馬個個,真係好唔掂
後來跟Dr Ma 睇過 腳仔扭傷,絕育,Fur Mites,普通Body Check 都ok

不過,我隻兔上個月去左 Dr Ma Body Check, Check 完第二日無端端唔食野,唔屙屎,唔郁,拿拿淋打去 Dr Ma Book 時間,點知撞正佢放假,即刻帶左佢去大圍珍禽異獸睇,由 Dr Lin,Dr Peter 同 Tiger 跟。
照左 X ray, 抽血後,醫生話佢胃唔蠕動,不斷漲大,好痛,要食藥,打止痛針,住左兩晚醫院,最後埋單$7000
食左一星期草粉,藥,而家終於好番哂。到而家都未搵到原因,可能係隔離屋裝修,令佢精神緊張
後來跟Dr Ma 睇過 腳仔扭傷,絕育,Fur Mites,普通Body Check 都ok

不過,我隻兔上個月去左 Dr Ma Body Check, Check 完第二日無端端唔食野,唔屙屎,唔郁,拿拿淋打去 Dr Ma Book 時間,點知撞正佢放假,即刻帶左佢去大圍珍禽異獸睇,由 Dr Lin,Dr Peter 同 Tiger 跟。
照左 X ray, 抽血後,醫生話佢胃唔蠕動,不斷漲大,好痛,要食藥,打止痛針,住左兩晚醫院,最後埋單$7000
食左一星期草粉,藥,而家終於好番哂。到而家都未搵到原因,可能係隔離裝修,令佢精神緊張

我琴日都比dr.hugh forward去大圍24睇de.edith都係睇胃+腸脹
佢本生叫我留院照xray驗血
但我本生就諗住第二朝帶返佢見dr.hugh所以留院一晚就算 個到$1800
點知走左先知dr.hugh full booking
靠自己按摩左一日加藥而家佢跑得食得柯得跳

啲兔 group 真係當佢神咁拜[/quote]

鬼咩,條友又上電視又周圍同人影相
以前佢係九龍動物醫院個時真係幾好架
而家自己拋個身出黎,唔賺多啲點得

食左一星期草粉,藥,而家終於好番哂。到而家都未搵到原因,可能係隔離裝修,令佢精神緊張

我琴日都比dr.hugh forward去大圍24睇de.edith都係睇胃+腸脹
佢本生叫我留院照xray驗血
但我本生就諗住第二朝帶返佢見dr.hugh所以留院一晚就算 個到$1800
點知走左先知dr.hugh full booking
靠自己按摩左一日加藥而家佢跑得食得柯得跳

有無按摩教學?

邊個咁仆街

幾出名,係九龍
點知仆街黎
出事之後就改病歷

開名啦 正仆街獸醫

姓馬

唔知係咪您講嗰間

食左一星期草粉,藥,而家終於好番哂。到而家都未搵到原因,可能係隔離屋裝修,令佢精神緊張

嗰間野除咗dr ma之外好似成日轉醫生,唔敢肯定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞