兔仔討論區

525 回覆
61 Like 0 Dislike

送上笨兔一隻留定名

狗強出現了

狗勁呢?

兔中女老處留名
請問養兔仔
籠要買幾大
長闊高1米
留名
求救 突然唔俾剪指甲
巴絲平時點剪咖

就咁抱住佢剪
一個抱一個剪咁,佢唔畀我地反轉佢

我會帶佢入廁所,比佢坐係我大脾度
咪用小電筒仔照住幫佢剪囉
我果隻都唔比人反轉
去左陌生地方會定啲
請問養兔仔
籠要買幾大
長闊高1米

夠佢申長哂係入面
你預佢企係入面三四個身位啦

大左又要再換籠
巴絲養既兔仔會唔會成日咬人 有冇啲咩方法可以令佢唔再咬人

你做過咩黎
我果隻兔仔幾嬲都唔會咬我
最多好細力咪我一下(剩係feel到口水)

有d兔仔好重地盤意識
伸手入籠打掃都會咬你

睇心情㗎咋,一時好惡,伸隻手入去就咕咕叫又撲你咁
一時就好肯畀我摸,瞓喺門口畀我伸隻手入去按摩頭仔

伸手入籠呢下其實好敏感要睇番[[i[/i心

個touch間歇性神神地
伸手入籠呢下好敏感
摸頭可以
有d性格好硬ge你郁佢入面d野都會警告你咬你

我果隻唔咬我
但如果佢係籠我伸手入去搞佢d野包括打掃
佢都會痴實我隻手好似隨時咬咁
雖然佢唔咬

我個仔脾氣好好點搞都唔嬲
以前個隻心情唔好就一野咬落去
( Show Blocked User - J佬 )
今朝遇到好神奇既事,話說屋企洗完衫所以無關窗花,
今朝一刷完牙有隻老鷹飛左入屋,(屋企三十幾樓)
同我隻兔只有一米距離,兩個都無郁,
鷹係咁叫,兔仔耳伸到前所未有咁直
係我未反應得切既時候,鷹就飛走左,
第一次遇到呢個情況,近睇鷹真係幾恐怖,
一直住兔仔, 最衰拎唔切手機影
會唔會再返黎 要關好窗先

後記:兔仔一直圍住我,係到震,全日都好乖
今朝遇到好神奇既事,話說屋企洗完衫所以無關窗花,今朝一刷完牙有隻老鷹飛左入屋,(屋企三十幾樓)同我隻兔只有一米距離,兩個都無郁,鷹係咁叫,兔仔耳伸到前所未有咁直係我未反應得切既時候,鷹就飛走左,第一次遇到呢個情況,近睇鷹真係幾恐怖,一直住兔仔, 最衰拎唔切手機影會唔會再返黎 要關好窗先後記:兔仔一直圍住我,係到震,全日都好乖

鷹係咪會食兔仔
今朝遇到好神奇既事,話說屋企洗完衫所以無關窗花,今朝一刷完牙有隻老鷹飛左入屋,(屋企三十幾樓)同我隻兔只有一米距離,兩個都無郁,鷹係咁叫,兔仔耳伸到前所未有咁直係我未反應得切既時候,鷹就飛走左,第一次遇到呢個情況,近睇鷹真係幾恐怖,一直住兔仔, 最衰拎唔切手機影會唔會再返黎 要關好窗先後記:兔仔一直圍住我,係到震,全日都好乖

鷹係咪會食兔仔

你屋企可以拍national geographic channel

鷹係咪會食兔仔

你屋企可以拍national geographic channel

比我笑唔出。。。
兔兔遇到天敵

留名

留名

好得意 求大頭

留名

留名

頸巾

好鬼喂食

留名

好得意 求大頭

佢一齊企埋去扮公仔

留名

好得意 求大頭

佢係飛機耳

留名

好得意 求大頭

佢一齊企埋去扮公仔

佢真係一齊扮

留名

好得意 求大頭

佢一齊企埋去扮公仔

佢真係一齊扮

好得意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞