[Sone]現在是少女時代!金泰妍正規My Voice出世+生日粗卡

1001 回覆
42 Like 19 Dislike

良心企業
有無人有多既l同why放,想追番

有無yuri同好係度

好似兩隻都有多

我可以幫手接如果無都無所謂,hmv同cdwarehouse都見有

良心企業

勁靚

有無yuri同好係度

好似兩隻都有多

我可以幫手接如果無都無所謂,hmv同cdwarehouse都見有

我留個telegram 我今晚放工返屋企覆你ok?
tyjy309

有無yuri同好係度

好似兩隻都有多

tyjy309

我無用telegram你add我line好無?

有無yuri同好係度

好似兩隻都有多

tyjy309

好呀,無問題 你id係.....?

有無yuri同好係度

好似兩隻都有多

tyjy309

好呀,無問題 你id係.....?

Holler dear Santa Lion Heart You Think I just wanna dance why my voice fly don't say no wonderland 都有多新專/淨專
有無sone打肯接手?

男人老狗搽唇膏

我覺得一個男人買女性雜誌已經係極限

係愛呀 哈利
買唔係問題...用先係問題

利申男sone ,梗係唔會自己用啦,都係珍藏同抽簽名會姐,bwt放下圖先
[img][url]https://na.cx/i/bnAKNR7.jpg[/ig][/url]

有簽名會抽既咩

3月9-19買,22號抽,25號簽名會

男人老狗搽唇膏

我覺得一個男人買女性雜誌已經係極限

係愛呀 哈利
買唔係問題...用先係問題

利申男sone ,梗係唔會自己用啦,都係珍藏同抽簽名會姐,bwt放下圖先
[img][url]https://na.cx/i/bnAKNR7.jpg[/ig][/url]

有簽名會抽既咩

[img]https://na.cx/i/Jc9fQ3h.jpg[/ig]
3月9-19買,22號抽,25號簽名會

這些機會...唔O係韓國無得抽
Seohyun's new drama character's name is Soju Kang, reminding me of strong soju (alcohol). 😂😂 She will be a police officer in the drama. 😱😱

套劇仲要50集。。。。
3月15日,MBC新周末劇《#騙子小偷》(暫定)方面表示,女團 #少女時代 成員 #徐玄 確定出演該劇。

仲要係女主角
Yoo Hee Yeol's Sketchbook with Taeyeon, Jung Joon Il and MadClown will be aired this weekend at midnight (March 19, 00:00KST)
3月15日,MBC新周末劇《#騙子小偷》(暫定)方面表示,女團 #少女時代 成員 #徐玄 確定出演該劇。

仲要係女主角

周末應該唔會太chur不過要拍足一年? 50集的話

仲要係女主角

女警時代
咁到時咪要兩邊跑?
咁到時咪要兩邊跑?

呢d唔係第一次發生啦
yuri之前日黎完香港返返去都即要去拍攝啦
之前sunny做電台嗰陣咪仲chur

唔知係我幻覺定點,yuri果張好似有少少透
Since Hanteo started(2008), only 2 albums by female soloists has surpassed 90k sales: Taeyeon's <My Voice> (97,4XX) & Taeyeon's <I> (97,3XX)
忙內:過10點就應該睡覺丫~~~~

在說著徐室長和sunny的酒code很合的話題 又說要和徐玄去峇里島 李順圭回覆'徐秀京和徐玄一起去無法去club 了啊' ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ🤣🤣🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞