[Sone]現在是少女時代!金泰妍正規My Voice出世+生日粗卡

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
Poster係唔係有兩款?
大家知唔知cdwarehouse有未?

尋日已有

尋日行過果時又話delay 1日既

尋日我收工
行去放CD果D架到唔見有
行去收銀到見到佢幢左一堆係度
我問D STAFF買得未就買左

仲有POSTER送, 不過我冇要

我今日都係cdwarehouse買左啦 $135
尋日係灣仔買左隻$120

我灣仔122

本身係路人飯冇買開Taeyeon既碟
但本次忍唔到手
想問下event card同genie個code邊度會要?
但本次忍唔到手

same here
第一次買kpop碟就比左泰妍
但本次忍唔到手

私訊genie卡正反面俾ktysone 好似會幫你刷
大家知唔知cdwarehouse有未?

尋日已有

尋日行過果時又話delay 1日既

尋日我收工
行去放CD果D架到唔見有
行去收銀到見到佢幢左一堆係度
我問D STAFF買得未就買左

仲有POSTER送, 不過我冇要

我今日都係cdwarehouse買左啦 $135
尋日係灣仔買左隻$120

Hmv係咪最貴
唔想特登去信和買

今日都係cd warehouse到買哂兩隻
要問先有
真係訓住O係度VLIVE
真係訓住O係度VLIVE

個Cam好Pro
小插曲是 FINE錄音時有去打過點滴 也不是說身體不舒服 就是感覺需要充電一下 身心也些許疲憊 所以讓大家強制休息一個小時 之後按著手臂繼續熱唱 不過真的有充電的感覺 大家不要擔心~
I
留言:姐姐今年會開演唱會嗎?
太妍:不是應該要開嗎

I AM READY

I AM READY

太妍躺放💤
「我的演唱會呢,要好好的準備很多影片和選曲,我會好好準備的,跟你們約好了!」

I AM READY

少女时代将参加4月1日在越南河内举行的韩国越南建交25周年纪念演唱会
少女时代将参加4月1日在越南河内举行的韩国越南建交25周年纪念演唱会

合體了合體了

I AM READY

Shut up and take my money

咁今年抽又係唔使抖 由15年頭chur到17年尾
完左v live即刻又再all kill
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞