[Sone]現在是少女時代!金泰妍正規My Voice出世+生日粗卡

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
唔知真定假

唔出奇啦⋯⋯人多有白痴

咩係L女團

Lovelyz

突然之間唔醒起有呢團都cb緊添

呢團真係幾慘.....明明同啤啤同期出,live又高質

似係講緊呢個團,但無得證實堅定流啦
至於今天正式回歸的GFRIEND,隊長Sowon原來也是少女時代太妍的粉絲!Sowon今天在
GFRIEND的《V》live直播節目中,就透露自己
最近經常聽太妍以及R&B歌手Dean的歌曲,相信她亦一定有聽太妍的新碟《My Voice》!

又多個迷妹
抽好受歡迎
雪炫都係抽粉 加少少分
小賢同權相公係唔係星期六黎?.?
[20170307 俞利 Instagram更新]
#真棒 #被告人 #JoYoungKwang導演 #JungMinKyun導演

太妍留言:噢 我現在正在看被告人呢kkk
俞利回覆:徐辯反覆重播Fine中..^^ 徐辯想要Taenggu的簽名CD🤘🏻這樣的話好像就會勝訴

呢2個

原來允套戲香港上左 不過poster冇允個樣
#真棒 #被告人 #JoYoungKwang導演 #JungMinKyun導演

俞利回覆:徐辯反覆重播Fine中..^^ 徐辯想要Taenggu的簽名CD🤘🏻這樣的話好像就會勝訴

呢2個

這樣的話好像就會勝訴

呢2個

這樣的話好像就會勝訴

r碟既原因層出不窮

應該係

https://youtu.be/22sNSHVPWKQ

迷妹再追加一名

應該係

想去接機有冇資訊 同埋係咪真係要買洗頭水

應該係

完左啦 要簽唯有收飛
就黎生日喇 我要供養泰妍

應該係

完左啦 要簽唯有收飛

早啲去霸位影相算
徐玄,有望成為MBC週末劇「騙子,小偷」女主角

MBC方面「徐玄,主演週末劇《騙子》正在討論中,還沒確定
Hanteo #MyVoice 3.8(9th Day) 14:30 [90,0XX] (1week 86,9XX / 3.7 2,3XX / 3.8 7XX) #9만장돌파 #Taeyeon #태연
additional schedule:

3/10 KBS Music Bank
3/11 MBC Music Core
3/14 KBS Cool FM Park Ji Yoon's Gayo Plaza
3/18 MBC FM4U Jonghyun's Blue Night

唔去人歌?
童顏抽就快18年歲了
抽抽生日粗卡
泰妍世界第一!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞