[Sone]現在是少女時代!金泰妍正規My Voice出世+生日粗卡

1001 回覆
42 Like 19 Dislike

Thx

btw有無人仲玩緊smtown superstar
上年無玩呢幾日一次過update番好多歌 好難追紀錄

仲有hea玩緊
每星期淨係玩最高分果5首就算

+1...同埋依家送好多卡.....可以送到少時同TTS全隊R

Thx

仲有hea玩緊

+1...同埋依家送好多卡.....可以送到少時同TTS全隊R

永遠儲唔到連續login到有卡送 幾日就斷

Thx

仲有hea玩緊

永遠儲唔到連續login到有卡送 幾日就斷

日日做LOGIN黨....依家佢地3個SOLO既卡未齊...唔知幾時先可以齊到..
姐姐係大陸d吧全部暫停更新

聽日韓美演習嘛
放上劣圖幾張

聽日韓美演習嘛

抽吧個聲明睇到o哂咀

算係咁架喇

聽日韓美演習嘛

抽吧個聲明睇到o哂咀

算係咁架喇

如果偶像公开表明与祖国相悖的政治立场,我们势必脱饭。在成为泰妍的粉丝之前,我们首先是中国人,我们也和大家一样深爱着自己的祖国,我们深知是祖国的昌盛强大给了我们安定的生活和追求幸福的前提,祖国的利益就是我们的利益。
佢地真係痴Q左線.....
女飯是5/15生日,懷孕期間聽少時的歌做胎教音樂,待產時聽太妍專輯,然後女兒3/9出生,好神奇

聽日韓美演習嘛

抽吧個聲明睇到o哂咀

算係咁架喇

如果偶像公开表明与祖国相悖的政治立场,我们势必脱饭。在成为泰妍的粉丝之前,我们首先是中国人,我们也和大家一样深爱着自己的祖国,我们深知是祖国的昌盛强大给了我们安定的生活和追求幸福的前提,祖国的利益就是我们的利益。

我就係咁先覺得痴撚線
韓星支持韓國有乜問題

但其實sone打們可唔可以轉載大陸野時google translate左做繁體先/cap圖 唔想係連登見到殘體

無話唔得既,之前都係貪快直播接copy過黎

聽日韓美演習嘛

抽吧個聲明睇到o哂咀

算係咁架喇

仲嫌平時食得唔夠多化學品死人冧樓唔夠多
如果係真心鐘意少時/泰妍,就唔會咁輕易脫到飯啦
女飯是5/15生日,懷孕期間聽少時的歌做胎教音樂,待產時聽太妍專輯,然後女兒3/9出生,好神奇

諗起有次Sunny上綜藝講三姊妹都係5月15
之後主持人就話父母都係同一日開工

真了不起

笑出聲
[quote]

唔飯自己國家既偶像明星去飯鄰國既偶像明星仲學人講愛國
況且少時從來都唔會明立自己政治立場架啦,做左國際級偶像後已經唔做或者小做呢樣表態
佢地依家扮晒割蓆咁樣真係好肉酸同令人反感
youtube今年轉左,以下為新刷榜教學

https://goo.gl/XU6E6U
[quote]

唔飯自己國家既偶像明星去飯鄰國既偶像明星仲學人講愛國
況且少時從來都唔會明立自己政治立場架啦,做左國際級偶像後已經唔做或者小做呢樣表態
佢地依家扮晒割蓆咁樣真係好肉酸同令人反感

口講反美反韓,手中卻拿著iphone,samsung
youtube今年轉左,以下為新刷榜教學

https://goo.gl/XU6E6U

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞