[Sone]現在是少女時代!金泰妍正規My Voice出世+生日粗卡

1001 回覆
42 Like 19 Dislike
Fine 2冠喇

徐妍yuri係今個星期定下個禮拜
Fine 2冠喇

3月10號第310個一位
轉至公海post
蝗蟲
支那野唔想理 (都落哂大單)
Btw Music Bank一位粗卡

Event card有咩用

Event card有咩用

未知
真心痴L線 仲有人脫飯
鬼唔望抽開con唔喺中國搞 我睇你班垃圾點搞簽證
真心痴L線 仲有人脫飯

放心LA~依家大陸咁反韓...正常都唔會O係大陸開CON LA
真心痴L線 仲有人脫飯

放心LA~依家大陸咁反韓...正常都唔會O係大陸開CON LA

家下咩人開都死梗
唔駛驚 支那人好善忘架
大陸人真係好L on9 真係當正成個世界都要圍住你地轉咩 下次國產既糖好無
大陸人真係好L on9 真係當正成個世界都要圍住你地轉咩 下次國產既糖好無

佢地不嬲都係咁...已經見怪不怪....講親會脫飯O個D分分鐘只係路人...純粹係火上加油咁姐
有冇泰妍wallpapers

Taeyeon win on Music Bank, did the encore stage and fans sang her happy birthday.
Taeyeon was wearing a cat headband when singing for encore stage!!!!
She sung the whole song for encore too! ><
呢次個poster係唔係同個封面一樣
During backstage MuBank interview rehearsal, asked to say words she wants to say to members, Taeyeon coolly said “I miss you & I love you"
呢次個poster係唔係同個封面一樣

係啊 2隻都1樣
有冇人知聽日銅鑼灣邊度幾多點???????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞