召喚所有Tesla Model 3車主

387 回覆
25 Like 66 Dislike
極度唔抵 之前performance 無package就抵
Thx ar, 咁我照舊算了
如果手執普通performace
一定唔揀lr
代理呃錢
true..... 但係 我係唔揀咗 有option package
有package冇分別 原本諗住佢學其他國家送或者加小小錢

點住香港會夾硬合拼同價錢不變
個堆野6皮野真係當人傻仔咩
外國都半賣半送 香港格硬要人食
有無買過s/x 的巴打?
我諗諗下 考慮sr 轉performance, 想問大家upgrade洗唔洗比fee? 係sales話唔影響交貨時間的考量下
唔洗 但依定要唔要焗食package先
要阿 有埋package 的upgrade, 其實買LR 我都會執下部車,所以乾脆買P
呃錢 唔買好過
最後還是落左單 白色 白坐位 performance
未考到車已經諗住充大頭鬼
人地真有錢呢可能
考到牌開咁勁,我怕會有危險,有邊個考完唔會飛車 同埋咁快,反應時間對於新牌來講太小啦
我都為渣咗兩年車20000km左右
都有d驚駕馭唔到
咁差 點解條友會收貨
https://youtu.be/12sm-3fC_G4

似係揸完一年, 之後慢慢變成咁
唔駛好似發現新大陸咁喎,
Tesla出名造工差, QC差,
一早講左係衰過韓國車
前日去咗試performace
一試愛上~
到依家都未試到車
點解
我6月底訂左SR+
但成日好爭扎轉唔轉performance

但sales 成日話SR+夠用
而家慘,無左performance basic
上星期去一心想轉去LR,
點知sales話要等到 2020 1月先交車

我好想upgrade ar
但一換一變 full gear performance 要52萬,好唔抵

可唔可以幫我問下你地個sales , LR 先家訂會幾時收車,官網寫第3季係咪fake打錯

另外香港performance 會唔會短期安排減價,跟外國送埋option
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞