召喚所有Tesla Model 3車主

387 回覆
25 Like 66 Dislike
想問你改單confirm果個email 係寫”訂單已修改” 定”訂單已確認”?
唔撚係話 咁我咪中晒招
Upgrade 轉色 入面轉白色
咁我想問之前訂咗SR+交車係咪一定遲過P+嗰啲?
yes 不論時間SR+都會慢d
我係取消原本張單
再加番張P-
8月幾仲可以改P-?
隨時9月尾都係熟客先有
8月頭加的
痴線! 啱啱交車部打畀我!明明8月12號先confirm改單!

我架車已經到咗香港! 問我出唔出席 八月底 第一批交車 vip launch party 佢話可以 在場睇下自己架車. 不過最快交收都要九月.

仆街 我架舊車仲要用到月尾 或者九月頭先可以攞去劏

第一批交車 大部分都係白色. 其他顏色係未到港. 但係陸陸續續會到達.
咁正 你部入面係咪黑色?
睇個款,應該係入一堆白色,再分比客
係黑色內籠.

佢問我去唔去沙田個party. 我話: 不了, 這event 唔啱我呢啲毒L .
咁白色應該照舊時間啦,同埋分完比香港,澳門都無咩機
可能 我原本嘅灰銀色 反而冇咁快. 因為佢話今批大部分都係得白色. 其他顏色仲要等.

改單仲快咗.
希望佢打比我,問我介唔介意黑色內籠啦
我原本係藍色,但見performance 有白色內籠,所以一次過轉晒,價錢都係差少少。
連埋稅 都差成皮幾嘢㗎.
其實我都係prefer 黑色寵, 唯一我想 upgrade嘅反而係, 中間嗰條木條
巴打可唔可以幫手問下p-幾時有
我白色架
我估應該有了.
你咁講一講真係會令我興奮到訓唔著
細佬第一次買新車
你聽日問下交車部 confirm下?
但我仲未聽到有聲氣交埋尾數
其實佢係點玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞