召喚所有Tesla Model 3車主

387 回覆
25 Like 66 Dislike
嘩屌聽落仲正過香港wo
即係買電車都免稅?
打爆抵好多
係咪即係意恩雙摩打AWD?
如果我無理解錯呢個就咁performance都有
唔洗再加package
澳門100匹同1000匹都冇分別喎
rwd longranhe我一定狗衝
試完sr+睇下好唔好玩先
到時可能衝動就上埋P
係,澳門目前所有電車都重有免稅。
我唔會打爆啦,係澳門會浪費左部車 2秒1個燈位 不如upgrade下外觀就算啦
應該話試完P
睇下好唔好玩上埋package
同埋見屋企同公司旁邊都有充電先買,如果唔係,應該買左nx了
有免稅真心抵屌都爆
打爆都係47
其實最緊要買自己鐘意
係最緊要試佢個braking system 響郵輪碼頭有一段直路, 搏命踩到佢行一行, 跟住玩 急刹

唔爭在你可以試埋 普通 RWD 版 , 你就會知道 個brake 反應爭幾遠.

後驅版跟普通brake , 一定夠用.

係performance版 令我 15 16.
仲要計埋時租錢
33萬淨係買加速感, 其餘內籠, 隔音, 避震, 舒適度等等全部都唔理
睇落香港養車貴好多
仲有auto pilot玩
隔音有report話仲好過model s
等遲D先買啦 遲D白色唔洗錢 同埋 performance 包埋 performance package
我想問吓你哋訂咗車嘅,你地保費幾多
遲啲 揀白色係著數, 不過隻白色同而家隻白色唔同. 唔係multi coating.

反而 performance 同 performance package 分拆開, 係今年嘅事.

我唔相信 咁快 performance package 又變返standard.
你睇下美國個價 再睇埋日本 英國 澳洲

佢地個價更新咗 價錢不變

白色美國好似都係寫multi coat
係呀 美國減咗價, 另外再將 performance package 抽起, 令到performance個base price 顯得特別平.

將來唔需要加錢的白色version 同而家的multi coating 白色不同, 係香港Tesla sales講.

佢話未知香港幾時跟. 由而至年尾 都仲係黑色唔使加錢.
睇清楚咗d 先講啦 最新依個星期先update 人地日本 美國 澳洲 第2日就跟咗
係咩 自膠 , 我嘅update 係到上星期
白色個到我唔敢包 但係sales講唔好信足

依家其他國家performance 係包埋performance upgrade

白色都係寫multi coat

快d 自己上網睇睇 香港performance都遲人半個月先出價
仲有 standard range plus都減咗小小
慘在遲唔知遲到幾時
無左一換一就慘
一係就出sr+
上面個堆就唔關自己事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞