召喚所有Tesla Model 3車主

387 回覆
25 Like 66 Dislike
最多未一個月 落訂個D要追一追
係喎美國白色 都係一樣 Pearl White multi coat.

不過香港 唔出 long range AWD 版. ( 其實我一開始 都係想 買呢個版本)

佢哋就用 performance Non-performance package 版 取代.

唔知會唔會咁快就 包埋performance package了.
出返long range awd 睇日本 英國就知
比你講到我15 16, 咁我係咪要等明年先出

都係送少咗 個充電.
即係右呔會用long range awd?
有 sr+ LR 同 performance

不過香港LR同performance應該一換一都係相差幾萬

sr+ 可能降價
我估計LR awd 連稅價應該大約55萬9

禁下機會估到
睇完笑撚左
mazda 3 又係m3
m3 又係m3
model 3 又係m3
其實OP都講到明呢到討論model 3
入到嚟用M3真係咁大問題咩
咁一換一都要40個
啱啱睇返, 香港的performance定價, 其實 就算加埋performance package 係44萬3

8算計 其實同而家美國 performance included performance package 的 USD$55,000 相差無幾.

我估 呢個定價應該 都會keep返 一段時間了.

(自我安慰mode)
加埋稅貴到傻 你試下用日本個價同香港連稅個價就計到 香港唔包package就好多人都hold住先
白色同performance upgrade連稅價差都有8萬蚊 香港代理唔即時跟進會令準車主更嬲 部車未落地先跌價 遲買平2成
日本LR AWD同PERFORMANCE 先差50期円
香港人錢多
LR AWD出黎迫你班友買performance

如果買performance連package 45萬好抵買
一換一後 45 梗係抵買啦

而家要 52.
係59萬9
唔係喎, 我揀灰銀 + performance package,
一換一後 : $524,100.
哦 你講依家一換一個價

希望佢真係會減返
想問一換一之後大概33個
月供要唔要5400
就算52萬都已經唔算太抵
正路應該45萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞