召喚所有Tesla Model 3車主

387 回覆
25 Like 66 Dislike
冇咁快 雖然架車到咗香港, 月尾嗰個party 只係做下show, 比你睇下你自己架車, 扮下野.

正式 齊曬文件交收 都係要大概九月中.

(呢個係我 用一換一嘅時間.)

如果唔使一換一, 可能九月初就有了.
咁巴打,tesla個面已經通知左你交舊車同埋交尾數了?
仲未呀!
等緊文件出 叫我準備九月頭交舊車.
乜柒都冇我份
我都想去 Vip event
唉 我比咗第一次一萬蚊同五萬蚊之後就冇哂聲氣
訂左邊款?
SR+
sr+最遲有人話一月
聽到都唔安落
ms 車主表示T記造工真係要有心理準備
有時經過supercharge都見到model s/x都真係
不如開個tg集中討論睇下大家有無興趣
各位準車主/潛在準車主可以加我TG
如果人數都有咁上下就開
https://t.me/justasimpleHKer
比錢搵人驗
push
驗完又delay
不如開個tg集中討論睇下大家有無興趣
各位準車主/潛在準車主可以加我TG
如果人數都有咁上下就開
https://t.me/justasimpleHKer
我係訂sr+嘅,我啱啱收到e-mail邀請我去event,係咪姐係好大機會9月可以收車?
我諗左好耐都係唔訂model 3
買二手S算
3個錶版太玩具
同埋個車既流線形幾實幾薯
Me2, 同問
其實QC差,
造工又差,
叉電又要錢又要排,
避震又凳,
隔離仲話張櫈仲衰過坐地鐵,
點解咁多缺點都仲會比四五十萬去買
新手渣開豐車 黎緊想換電車 見到人講Model3咁多缺點是咪唔洗諗
同埋邊隻Option 性價比最高
Sr 要屋企附近有得差電就可以考慮
其他2款就再可以渣得遠d
主要睇你生活範圍 同渣車喜好

同埋佢都無咩option, 都係外觀類
一係日產leaf
除左慢同無咁多電之外 其他都好
我自己應該一個禮拜起碼渣3日返工禮拜六日會出去同女朋友周圍食下野
來回70公里到 公司停車場有得叉
依家架錢7油錢愈黎愈咁 1.3/km
如果真係考慮Model 3係咪一定要揀長續航?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞