召喚所有Tesla Model 3車主

387 回覆
25 Like 66 Dislike
Tesla 香港 已經將白色 轉成免費!

香港網同美國一樣 係寫 Pearl White.

不過Elon Musk, 自己 喺Twitter度講, 係simple white.
Tesla fb group有
問咗Sales!

係可以幫手轉白色! 佢話依然係pearl White!

如果白色唔需要加錢!
之前訂咗白色嘅 會自動減返.

另外 遲啲會update埋, performance package 包 在 performance model 內.

即係冇咗 嘅 performance base model.

但係佢定價會作出調整! 應該會調高!

而家要睇下邊個著數, keep住update.
巴打堅 ! 真係有料到!
屌佢啦 外國免費送埋performance upgrade

你計返日本個價同香港連稅個價就知
佢話會調高 , 等緊出價

我本來訂midnight silver, 依家想轉白.
香港代理呃慣錢
揸得T字多數無品

白色喜訊
我登入咗見到訂單冇減到錢,係咪要打電話去搞

其實我想買long range 多啲,不過如果減到38萬左右,sr+就冇人買
如果到時performance同個31000 package融合
但價錢無變
我寧願要淨performance但平d
問咗sales , 淨 performance 已經取消咗!
官網仲有得揀喎
我知呀 佢話唔會update, 取消咗最basic嗰個performance.
我知呀 佢話update, 取消咗最basic嗰個performance.
即係
一係就basic $330000
一係就performance+package $508500?
performance + package 未連稅 係 $443,000.

連稅扣減 一換一 可能係你個價.

我唔肯定 如果個package 變咗standard, 會唔會返咗三萬蚊稅...

等佢update咗先...
假設有無得一換一都好
兩個價錢都差天共地好難引誘到想買basic嘅人上性能版
long range準備出,同而家嘅performace差唔多價
出左long range後performance會強逼合體
long range係awd?
我都想問, 我原本都係想出 long range AWD的...
但係long range 係咪9月尾交到車?
理論上係
因為佢話basic都係九月尾交
M3
今晚最後買performace機會
聽日就會同價轉LR AWD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞