召喚所有Tesla Model 3車主

387 回覆
25 Like 66 Dislike
當500km, 即係6毫子一km
買部hybird都做到
老實講除咗model X喺街見到Tesla我覺得全部都係Uber仔

利申:成日叫Uber
咪又係咁
0-100 5秒幾囉

唔通人地電油車同你玩緊會六波二千轉咩
個個都keep住高轉最大torque架啦
利申澳門巴打
訂左SR+
其實係咪外國咁講 9月尾先到 等到頸都長
最近係咁睇rims 到時落地應該會換左佢
之後budget夠同試過之後 諗緊換唔換迫力
其實呢個po都主題講Model3
我都係入到黎先打m3
唔洗咁介懷嘅
其實唔知停產定咩
我見美國版好似有
應該係右呔版唔出
rwd long rang岩哂對性能要求唔係第一嘅人
而家一係就最基本一係就performace
個價錢又差咁遠真係局住揀sr+
呢個真,所以可以期待新車落地好香港好多model3同好
同埋最緊要外型都好靚仔
tesla係咪都話九月尾交車
差8成應該唔洗300
perfermace先75kwh
sr+好似都係唔夠60kwh
當60 0-100%
每kwh=hkd2.9
先hkd174

利伸都係紙上談兵
未玩過tesla
再者一定平過我而家架rx入油
我一個月都渣到成過千公里
一換一
33萬車買到呢個右速仲想點
無所為嘅
得閒做番一兩日都唔出奇
巴打馬交個邊係咪都係一樣淨車價33萬
但有無得好似香港咁可以一換一
你終於訂咗啦? 恭喜你

交車部啱啱, call 我, 話一換一 最快其實可以 兩星期 做曬所有手續.

唔係之前 sales所講, 一個月咁耐.
我都覺得抵

不過講到highway快過3.3T 就出句聲
yes , 九月尾十月頭.

佢話係第一批... 不過 我三年前訂的, 同啱啱落單都係 冇分別 九月尾交車.
係啊巴打
sales都咁同我講話頂盡兩個星期
又話已經唔似以前咁交車要半年
希望唔好呃我
btw約左準備試車了
巴打忠實fans
兩星期前我試咗了

有冇加埋 performance package?
又唔係, 嗰陣時諗住玩玩下, 唔啱嘅話 放返個quota出去 點知原來 曬鳩氣
試完有咩感覺
無加唔知點解覺得唔太有用
一加又加幾皮野
我見個網寫performance package 有2 piece rotor?
係咪真係有?
原來分離碟過到驗車架?我一直以為唔得
係,33萬,無一換一,但目前澳門免稅,充電免費,係佢個價位真係無敵

想問大家訂左咩色,我就訂左藍色,到時換黑rim,加多10匹
對我黎講rwd long range夠我一星期先叉一次
sr就唔得了
個感覺正常過model S.
覺得實在好多, 重心亦低. 不過太感 都係畀我 想一換一的舊車爭少少. 不過都相差不遠.

其實佢加速 真係好痴線, 加咗個 performance brake 感覺上會安全好多.... 呢個你可以考慮下.

大鈴尾翼 可有可無, 20寸 呔 選擇少 又貴過18寸一截.
其實想問sr+ 個brake 夠唔夠洗?會唔會弱到好似大霸個brake咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞