召喚所有Tesla Model 3車主

387 回覆
25 Like 66 Dislike
應該不會了

我都係訂左 performance + p option....
照原先估計 9月尾到 即係8月尾會上船, 我覺得你現在轉,應該無咩機。
我月頭問晒sales,佢firm左唔會遲,我先upgrade.
咁就弊,我而家先轉,咪又要排過
我見到澳洲果面有人check到隻運貨船到左New Zealand, 所以推算下港澳果批應該係月頭開始做。
但聽你咁講,我都有D怕,我8月4轉order的,RN無轉到。
唔撚係掛2020年1月
sell屎真係信唔過
同埋聽sell屎講話P-/P+嘅到貨時間都一樣
唔知真定假
巴打share下source?
https://bit.ly/2P2QHlA
不過都係鬼佬推算,比周圍都無資訊,只好信住先
sell屎仲係實牙實齒P-/P+ 9月尾可到
尋日係觀塘見到有架紅色右呔試車
上次去有藍色SR+同灰色P+
希望佢地無講大話啦
無車好麻煩,成日要同屋企人輪流share。
其實事後upgrade 會唔會影響到造車次序? 因為我見訂車號碼無變。
想問performance 版-埋1換1實際要比幾錢?
500k左右
根據佢地講法交車次序係睇你訂邊架,然後我估先再睇邊個先
我係6月先訂sr 再係8月4 轉performance,咁upgrade法,應該有得交貨掛
我6月訂灰色performance +

8月6日改白色, 轉咗RN. 8月12日先至正式confirm

交車部話 交車時間冇分別 都係九月尾十月頭.
我6月尾訂車SR,今日同sell屎先傾好轉P+, 我話我其實鍾意LR 多啲,但佢話LR 同P+ 白籠 最快都要12月,P+ 黑籠就根原本

我問佢我咁遲轉,係咪要重新排過,等下一批貨船下一水,佢話其實批貨都到架喇,不過又唔駛再等,因為而家option 少,你要轉P+,佢黎到時再執單砌俾我,唔似以前真係要重新等過

所以我覺得Tesla 最賺錢係我地升級
其實係賣車都會用option搵錢
唔淨止tesla
p+應該都會早交
但咁遲先confirm就真係唔知
改唔到白色
改到, 扣番皮幾野.
依家無淨performance
冇了.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞