【連登 商業電台 光明頂 討論區(十一)】

5001 回覆
83 Like 4 Dislike
師爺腔
當黃子華棟篤笑
仲未走所以唔出TG
真係勁撚到黐線, 因為當時肥彭o黎香港前, 大陸佬知道佢係猛料, 未o黎已經o係傳媒勁放風話呢條友唔係好野打毒針, 一定搞到香港點仆街點點點, 點知仆你個街一上皇后碼頭著西裝唔係白色鵝毛帽, 之後去街市做親善, 比街市佬送隻老鼠贈興, 你老味佢自已接個老鼠籠再交比助手, d香港AO件件都r晒底, 知道自已新老細唔係以前英國外交部派o殷o個隻文官, 而係保守黨打慣民主MMAo既政治家, 個個都迫晒小宇宙出o黎, 所以o個幾年d香港AO好撚強.
又ff人地聽光明頂
著住件浴袍un un腳聽光明頂 點解佢會聯想到咁嘅畫面
唔係,19話如果佢用國泰做見面禮會好好多,一係就popo 即日起或至少10.1 唔再用槍棍,咁先叫有誠意
唱埋 睇人PK最開心 洗L你講
上次扮李氏聽光明頂
係膽識 中國人永遠都學唔到
都係 學 胡陶 對話 即搬一句 毛魔
而家都引用一句 "當敵人讚你時 證明你做對了"
FF : 英國佬有成個外交部 分分鐘做埋research 知你HKers 係點 plan好曬 連成個印度都可以放手 又點會take care of HK 但最後派左個 近PM level 既人黎
係咪掉轉左當敵人讚你時 證明你做錯了
如果無錯既話 兩句野好似係上下句黎
"凡是敵人反對的,我們就要擁護;凡是敵人擁護的,我們就要反對。"
當敵人稱讚你的時候,你大概是做了甚麼傻事了
列寧架啵好似
巴打你勁
係我記錯
唔係我勁,咁啱之前google過
FF : 以level上計 pattern = johnson ??
我認為係之上, 因為Boris係投機型政客, 而pattern係黨鞭, 係足球場上中場指揮官.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞