【連登 商業電台 光明頂 討論區(十一)】

5001 回覆
83 Like 4 Dislike
一於學返8月5日 各區各有各做
隊D仔女去垃圾國家
身體最誠實
不才覺得要針對正苦「無能」,動之以情,使到後生仔犧牲前途走上街,被打被告也要爭取五大訴求,吸引全球和理非關注事件,全球都要sanction 強國同港府,拋磚引玉,大家一齊諗諗
加強罷買日
同埋、第一個CHK PT 係美國法

CHK PT前要保持、而我同意、戰役維持係有助放大警方缺失
但戰略上、應該放係政策缺失

而近期、主力係林鄭對話會

今早睛朗聶德櫂講的係用軟

但好在有楊撚熊火上加油

而冇目的的用火(係路邊)、破壞(MTR) 係失焦、亦唔容易令人了解背後動機

文攻加強、武義要適中(用因)、因為POPO會到黑POPO、
明顯勢再加深、市民=暴力者印象(假人搶假槍)
其實好多人唔,重問點解現在次次都咁
721 點解咁大回響,係因為全世界都覺得警黑合作。要令到全世界歸邊,我地一定要針對住港府無能,文宣幫手係政府先係始作佣者先攪到今日民不聊生。而家對家成日話係示威者攪到亂七八糟
幫手諗 :

十一月一定贏 (除非政府DQ晒反對派,或者直頭種票箱入票站)

問題係點樣將現在九月嘅火帶去十一月?

1, 儘早開始選舉工程?將現有捐助的資源轉為大規模捐助全港黃絲候選人?

有助將大眾已經疲累的焦點轉移返自己熟悉和關心的居住社區,但勇武撚狗仍繼續,並繼續攻向新屋嶺集中營
譚罐倫揸bno去英國
玩火,搞地鐵,私了呢d唔算係咩突破啦反係喺勇武嘅框架入面越踩越深,冷靜咁思考下由得咁嘅風氣落去真係唔係咩好事
外國都有自已大野報呀嘛,你香港都唔會個個週未講黃背心
https://youtu.be/uBSrP7ub6VA

Comedy Central 成日玩顏色笑話
啲警犬子女有大灣區唔去 去大英帝國
人權法係超級安全罩
大家le段時間要忍, 不能太激, 過左之後就我地發圍
又係去美國痾
高官咁 口講愛國愛港 其實只係一門生意 個個用黎CAP水出賣港人
驚你走資
9月已經多左首歌
10月可以再推新歌
譚詠麟條撚樣個短命仔點解係美國讀書呀?
美國聽證會 個啲都冇成果?
你地有信心個個星期都上國際頭條?
機會少啲姐

好多嘢未必即時反映哂出黎
所有yellow object企前面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞