7月21日 時代革命 成立臨時政府

561 回覆
1893 Like 113 Dislike
佢唔會主動殺人,全世界制裁佢,佢就玩完,圍香港等你哋自己投降先,跟住同全世界講已經用最克制方法啦......
立國?咪玩啦
[721 線上文宣 2.0] 全港最大型既線上文宣2.0 正式上線
https://lih.kg/1331663
都係果句 軍隊點搞?
遠水救唔到近火
大陸佬過條橋就到香港搞鳩我地
滅完城 外國支軍隊都未到啦
唔可能指望歐洲國家幫到手

就算台灣都係隔住個海
但香港就直頭痴鳩住大陸

地理黎講香港同支國真係痴得太近
Basic係臨時立法會
點睇

721港島見。

————————— 七大訴求 —————————
一、徹底撤回修例
二、收回暴動定義
三、撤銷對今為所有反送中抗爭者控罪
四、徹底追究警隊濫權情況
五、以行政命令解散立法會,立即實行雙真普選
六、要求永不落實「社會信用評分系統」
七、要求移除全港「多功能智慧燈柱」
起咗我底未?

我哋喺海外嘅香港人,係可以企出嚟做好多嘢支持反送中,支持雙普選等五大訴求,因為仲喺一國兩制入面,就算一時三刻唔得,我哋仲可以繼續文宣,甚至說服埋啲大陸人支持我哋真雙普選,但港獨就唱唔到呢隻歌仔,同埋依家先一個幾月,警察內部又有新發展,如果你話成年政府都冇反應,咁民意會更加支持我哋,咁做乜都好做啲。

如果真係港獨真唔應該急於一時,上面有巴打都話今次運動令好多fd開始支持港獨,如果政府繼續唔聽,甚至一國一制香港,到時會有更多人支持你。
屌你,721D post全部唔見熱門?
提早宣傳同突然拎支旗出黎點同
人地唔會出到黎遊行見到你支旗就返屋企
總之5大訴求為主要方向啦,搞太多支線只會令到更混亂更多人唔支持
屌,推啊,一大班3毛洗走721 post
係真就好,可以做大時代嘅見證人.
唔係潑冷水,但係臨時立法會咁無認受性,於文宣會反效果
同埋即刻complicate現任立法會議員(幫我地個啲)嘅利益,搞到對家多好多位入
數臭立法會同搞個新嘅係兩回事
先圍解放軍先講
Push
要轉動時代嘅齒輪
我喺德國太耐,好難跟到咁足,唔明你講嘅民調係點調查?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞