沙田攻略+警犬戰術分析+戰術檢討

1654 回覆
2038 Like 7 Dislike
Pushhhhhh
簡單講下新城市連去其他商場既方向
首先沙田火車站一出就會見到新城市 一出嗰層係商場既3樓黎 而唔係1樓
然後嗰層既左手邊(ladym/zara方向)係通去沙田廣場、好運中心嗰邊
而嗰層既右手邊(mk/agnes b方向)係可以去到新城市三期、偉華、希爾頓

簡單資訊但都希望可以幫到唔熟路既手足 各位要平安
留明
City super也多人去買嘢食

大家聽日要平安
Pish
推返上去
屌丫 又無晒沙田po晌頂
Sorry 黑線先啱
喺隔離post講咗成晚 希望推俾更多巴絲睇
病重行動力低出唔到 只希望以居民身份盡力幫巴絲 唔俾大家白白送頭
推一推 係黑線
首先,沙田周圍都係商場同屋邨,地形都較複雜,唔係好識路既手足避免單獨入邨(瀝源、禾輋)仲有附近近狗屋,盡量跟大隊或地頭蟲。

其次,沙田新城市黎講去到禾輋都係一條橋直通,新城市廣場同好運果面都商場都係四通八達,方便大家換裝或散去。但係商場一比人封就好難走,因為成個新城市係中心範圍,好易比狗圍(唔知會唔會封橋)到時走都走唔到好易玩完。所以唔建議大家係商場發生長時間衝突。

第三,源禾路前面係直去沙田新城市方向,後面係馬鞍山方向/大埔。側邊沿路係禾輋同瀝源(唔好入邨),小心有狗屋。不過我覺得最大既好處係依到係一條路分兩條線,行人路同車路夠闊,地上有紅磚玩下,可以去新城市廣場/沙田公園(婚姻有好大個空地),大把比你玩,而下面就係城門河。

第四,城門河分別有三條橋來往第一城同禾輋、沙角同瀝源、乙明同沙田(婚姻註冊署/圖書館)前面往車公廟方向都有兩條細橋。如果夠多人可以霸左條源禾路(城門河都多磚不過路細),多人可以防止狗狗係對面橋包叉入黎新城市。

最後,撤離往大圍方向建議去荃灣方向,唔好入顯徑果面有狗屋加死路,沙田圍方面可以去返旺角/彩虹。第一城可以去馬鞍山再去西貢/城隧出旺角。

利申沙田友,唔知戰略分析岩唔岩。
(有人講過入商場玩捉依因,小心唔夠多人落單)
推一推 雖然真係好難 今日要忍果下真係好傷肝
推一推 。。 今日要忍果下真係好傷肝
支那港共賤渣有可能熄晒天眼方便用「手臂」大大力「摸」市民
要走一齊走,唔好留低人
正確
但唔熟唔建議入公園附近
入面好容易蕩失路
如果班狗賤到熄埋公園啲燈好容易奶嘢
幾時都係建議過到河就過咗先
路程最短
次選大圍
大圍都唔得 少人就隱身術 多人就試突圍
小隊形式夠體力又有地膽帶路可以試下打遊擊周圍搵路走
推一擁
推一推,危險時融入社會最重要
推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞