沙田攻略+警犬戰術分析+戰術檢討

1654 回覆
2038 Like 7 Dislike
長文,不過好值得參考
係咪早少少散水著數?
今天和mk那天會不會因為夜了少少難搞D?
推呀

聽日會同熟路朋友一齊行動

between

刑事訴訟程序條例101條我覺得係拍片台詞來啫,用來合法地用武力制服啲打咗人嘅廢老藍絲,而自己唔使原告變被告。

難聽啲講句,係for合法地打鳩啲撚樣
觀塘區有成11個區議員都係自動當選 佢地只係報名 咩都無做 就做左區議員
而當中大部分議席都比民建聯攞左
我地希望召集觀塘區巴絲既力量 無論係助選定只係幫手宣傳都好
大家出一分力 齊上齊落 拎返屬於香港人既議席 踢走建制派 比選民多一個選擇

tg group: https://t.me/joinchat/CwPIBkcxUtc5YO4TgbggRw
推POST 推埋你
推呀幾有用
我地贏就係贏在人數夠多 同埋其實我覺得資訊幾流通 只要有一堆人去某一邊 就會有自己友幫拖
所以一定要有d熟地形同策略既手足帶路 夠團結就會贏
不死守 要夠流動 唔守住就唔會咁易比班狗包到
沙田咁多商場,即刻鼠入去涼冷氣
我無野講
個問題係大家都淨係企後少少望,叫人幫手行上前都要1516諗前面咩事

我明白未必個個都經歷過金鐘個種要人,但真係要人既時候你推滿前排個場啲狗都唔敢亂衝

利伸:除左和平遊行之外淨係坐冷氣房睇live
仲有我覺得一定要小心黑驚招包庇希望前線見到藍絲嘅話,普通挑釁就由佢,影相同撩交打/主動出手有得點拆
From fd
真係咁撚癲嘅話:
出九龍嘅人:用第二條路番大圍搭小巴出荃灣,再出市區
新界朋友:去烏溪沙入西貢 自諗諗方法出番去
幫推
詳盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞