沙田攻略+警犬戰術分析+戰術檢討

1654 回覆
2038 Like 7 Dislike
推!!!!
重要post唔好做佢沉
所以發現有問題 點都唔好比佢圍 要喺佢後面
郁唔郁佢自己揀 但一定要大聲通傳!!!!!
理性討論
硬碰硬仲有得點贏?真心問

有人話反包圍
狗果邊可以再出動多啲狗逐一擊破,
始終有狗隻訓練同任意使用暴力權利
佢地行動已不受限制。

比你打贏100隻狗
但仲有成萬幾隻,有槍有齊裝備
有人話夠人多就冇事,唔好傻,成個6月話比你知
人多極都有限,最人多嘅612都比人打到仆街
根本勇武嘅人就唔多,大家要理智認清事實
先有得有效檢討同進步

我地係唔係要真係冷靜理性咁討論下之後策略,
唔好一有人講就屌咗先,我明大家都好激氣
勇武都要有計謀,就算犧牲都要贏返啲嘢

我知好多兄弟一定屌咁唔通和理非有用
就係想討論到底有冇更好方法去克制返啲狗
用最少資本去贏更多嘢返嚟,
因為我地每位義士都好珍貴,已經好少人數
少一個其實愈係不利...
天黑圖有無高清?
最緊要識得走
一圍困就好危險
其實係咪要諗辦法處理現場消息極度落後嘅問題
有用資訊推推推
我無嘢講
我贊成全部人坐低。
集體坐低晒唔挑釁正常d克警係冇理由作進一步行動。
如果有人主動挑釁黑警,就可能係👻

再者,近日有片流出黑警冇左樽鹽,其實可能佢地內部應該已經有微言,有內訌,對自己上頭充滿不滿。
大家如果家裏有藍絲,或者都曾經同家人有分歧,就算家中父母係黃絲,佢地支持你地出黎嘅同時,又會膽心現場安危。

我相信d克警同樣也可能遇上同一情況。
他們也有家人,可能藍可能黃,但每次出動,佢家人都可能膽心,也可能同家中人有分歧而爭執。
而呢d,就係我地可以用黎衝擊對方弱點的工具。

大家如果有聽過四面楚歌的故事,我地也可以用呢個方法,坐底之後集體唱海闊天空,用歌星感動黑警,等佢地唔好暴力驅散。民心歸向,支持佢地罷工。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞