[衝擊歐聯] 祖雲達斯球迷區 (2)

969 回覆
17 Like 8 Dislike
R28in
D21 out
竟然走去笠保方
隔離李城精彩好多
下場歐聯對邊隊?
等抽籤啦~咁心急

正呀喂

球迷區 ?月

正呀喂

球迷區
咁近波打手,唔應該手球
更唔應該12碼,黑到爆

睇出面果幾個圍爐中資post , 好有娛樂性
都係個句 3箭頭效果麻麻

希古恩同文素基治唔好同場啦

文素基治係好頂得 但同場咁耐未見過頭搥二傳得手
同西瓜冇乜默契
下場歐聯對邊隊?

17抽

文素基治係好頂得 但同場咁耐未見過頭搥二傳得手
同西瓜冇乜默契

論表現今場波兩個都還可以啦 文素基治有幾次頭鎚二傳都好到位 仲有腳靚後勾比P20 不過要佢打邊突破係差小小 搭個辛度補番 不過咁樣打皇巴拜就死得
咁近波打手,唔應該手球
更唔應該12碼,黑到爆

人地直紅仲要係歐洲賽都未有班乞衣咁嘈 技不如人咪算囉 搞到輸波又輸品

其實點解唔用古亞達度打左邊 戴巴拿右邊 攻中出返比真歷 打fifa係咁樣出 勁好多
咁近波打手,唔應該手球
更唔應該12碼,黑到爆

無睇出面點講 呢球咁樣打多個龍都唔直紅加12碼就真係黑啦
雖然唔打少個都應該贏
但果球直紅又好似有d誇

所以又黑

錯喇,佢地話出到歐聯祖記冇得黑所以廢,咁呢球擺明就唔係黑啦 但呢球都吹咁對乞衣個球又吹,到底有冇黑呀?比佢地攪到好亂呀
又一場不失球
保方在採訪中表示:“進入到歐冠聯賽中,其實所有比賽都非常困難,雖然他們在比賽中部分時間內是10人應戰,但是如果你在比賽中有一絲放鬆,你就可能會為此付出代價。”

談到比賽的結果,保方表示:“我們進步了許多,我們也通過長期的比賽獲得了充足的信心,這是我們在5年前就設定下來的目標,這個目標就是我們球隊必須每年都需要進入歐冠8強。如果你在10年間每一年都可以進入到8強行列,你是有可能會獲得這項榮譽的。”

談及接下來有可能出現的歐冠抽籤情況,保方表示:“坦白說,我想避開李斯特城。因為這支球隊充滿著熱情、激情和活力,他們可以通過反擊作為武器來傷害對手。”
唔知點解覺得會中李城

其實點解唔用古亞達度打左邊 戴巴拿右邊 攻中出返比真歷 打fifa係咁樣出 勁好多

美斯完全體
咁近波打手,唔應該手球
更唔應該12碼,黑到爆

無睇出面點講 呢球咁樣打多個龍都唔直紅加12碼就真係黑啦

講真做埋龍門擋波抵紅啦
李城反擊感覺上幾剋我地

艾維斯:希望祖記避開巴塞,最好決賽相逢

丹尼爾-艾維斯表示如果祖記在歐冠八強碰到了巴塞,將會讓他感覺很彆扭。
本場比賽戴巴拿的十二碼讓祖記1-0小勝,兩回合3-0擊敗波圖。賽後,艾維斯說:“我不想抽到巴塞,碰到巴塞我會感到很彆扭。如果祖記真的碰到了巴塞,那我希望是在決賽和巴塞相遇!”
2015年的歐冠決賽,祖記曾1-3負於巴塞。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞