[衝擊歐聯] 祖雲達斯球迷區 (2)

969 回覆
17 Like 8 Dislike
班乞衣迷真係笑鳩死人,人地講嘢個重點都未明就扮到看透一切,話鳩佢地班圍爐狗而家對意甲歐戰積分冇貢獻,班乞衣又走去講咩自己攞幾多次歐聯,屌你老母你地個d一早冇計落去個積分度啦 ,而家仲扮大袋,個頭自己講歷史,po佢d黑哨降班事蹟又話鳩人攞歷史嚟講,自己都呃鳩埋自己
班乞衣迷真係笑鳩死人,人地講嘢個重點都未明就扮到看透一切,話鳩佢地班圍爐狗而家對意甲歐戰積分冇貢獻,班乞衣又走去講咩自己攞幾多次歐聯,屌你老母你地個d一早冇計落去個積分度啦 ,而家仲扮大袋,個頭自己講歷史,po佢d黑哨降班事蹟又話鳩人攞歷史嚟講,自己都呃鳩埋自己

其實大家有大家撐自己對波就算啦
斜恩下場做主角ok?

咩你肯上水啦咩死賤種
夠膽出黎挑機啦孤兒仔
淨係識起自己圍爐打飛機

(各位祖迷失禮曬,恭喜祖大炒疤先,最後一次入黎留個言俾你地位性巴打)
Ching 我搵左你好耐喇 有心事就唔好係自己房一個人講啦 出黎出面大把巴打等左成個月諗住同你談心架 我等你

咩你肯上水啦咩死賤種
夠膽出黎挑機啦孤兒仔
淨係識起自己圍爐打飛機

不嬲都有係度架啦,係你地圍爐扮盲,我要同你隊黑哨隊咁認真呀? 你真係on99挑都挑咗咁耐啦,咪撚扮到你地講道理啦,好撚想嘔呀

(各位祖迷失禮曬,恭喜祖大炒疤先,最後一次入黎留個言俾你地位性巴打)
Ching 我搵左你好耐喇 有心事就唔好係自己房一個人講啦 出黎出面大把巴打等左成個月諗住同你談心架 我等你

你而為咁講就贏咗 乞衣係黑哨,片又有喇,你地扮盲取暖就唔好扮贏家啦好心
除咗黑哨之外又一自打咀巴之作,個陣屌我入去乞衣post,原來自己都一樣 屌你老母賤種就真係賤種
斜恩下場做主角ok?

我就唔係咁睇
佢已經次次大賽都做主角
皇馬巴塞高抬貴手
俾D21留祖記多兩季
到時再$150M賣俾你地
斜恩下場做主角ok?

我就唔係咁睇
佢已經次次大賽都做主角

駁唔到
性欲殺 我特登入黎屌你老母

你老母一早比我屌到殘啦
意甲巴打們唔好入黎嘈啦好嘛

呢球要打PAT PAT啦

Dybala 1-0

Dybala 2-0

Chiellini 3-0

呢球真係

呢球真係

第一下攞得唔靚

皇馬巴塞高抬貴手
俾D21留祖記多兩季
到時再$150M賣俾你地

不了
又一次神救

Gianluigi Buffon vs Barcelona
https://www.youtube.com/watch?v=1ZLVphAIFNQ

呢球真係

第一下攞得唔靚

如果擺得靚有機會推返大位
第一下擺得唔好得返窄位去, 射唔入都唔出奇
反而開波頭2分鐘果球頭搥可惜D
入嚟踩場
[img]http://i.imgur.com/Q7lWlfv.gif[/mg]

呢球真係

第一下攞得唔靚

如果擺得靚有機會推返大位
第一下擺得唔好得返窄位去, 射唔入都唔出奇
反而開波頭2分鐘果球頭搥可惜D

誤判越位個球可惜D

見球證咁好死果球手球唔判12碼
越位呢球唯有當睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞