[衝擊歐聯] 祖雲達斯球迷區 (2)

969 回覆
17 Like 8 Dislike
捱打捱得好緊要

前場完全冇人hold到個波,半場都過唔到

只係趁人地未企穩, 篤入左粒
中場打上hold波能力好削, 完全唔夠搶

要睇下我地兩翼係邊個
冇人識推上去

重點係連猜都猜唔掂,甩下甩下咁,轉個頭個波就落番對面腳下

我覺得有關聯嘅
推唔到上去
多左球員係後場
導致難猜左

Btw班友係踢得麻麻
捱打捱得好緊要

要睇下我地兩翼係邊個
冇人識推上去

我覺得有關聯嘅
推唔到上去
多左球員係後場
導致難猜左

Btw班友係踢得麻麻

覺得佢地係後場猜太多,死都唔肯大腳送上前,有時寧願佢地大腳送上去,至少d人可以散番出d,唔使咁比人壓住
仲有原來保方接角球 唔係真係咁強

http://www.ziines.com/user/bbuffett-Juventini/lihkg拿坡里-vs-祖雲達斯/42461
保方而家啲跳躍力好差,以前呢啲接到實啦

同埋有d比較急勁同貼門,打走好正常,費事博
捱打捱得好緊要

要睇下我地兩翼係邊個
冇人識推上去

我覺得有關聯嘅
推唔到上去
多左球員係後場
導致難猜左

Btw班友係踢得麻麻

覺得佢地係後場猜太多,死都唔肯大腳送上前,有時寧願佢地大腳送上去,至少d人可以散番出d,唔使咁比人壓住

其實兩邊推唔到上去, 大腳會係好方法, 起碼冇俾人壓得咁緊先
好過依家俾人壓到喺哂後場
不過祖記好就好在俾人壓慣, 少啲俾人一壓就亂

要睇下我地兩翼係邊個
冇人識推上去

我覺得有關聯嘅
推唔到上去
多左球員係後場
導致難猜左

Btw班友係踢得麻麻

其實兩邊推唔到上去, 大腳會係好方法, 起碼冇俾人壓得咁緊先

話口未完,又係後場猜太多甩波
咁樣比人壓法,對面把握力好d都已經比人反cup咗

要睇下我地兩翼係邊個
冇人識推上去

我覺得有關聯嘅
推唔到上去
多左球員係後場
導致難猜左

Btw班友係踢得麻麻

sor, 當我冇講過
呢頭講完嗰頭L26就甩

this is true
買反cup啦, 搏得過

要睇下我地兩翼係邊個
冇人識推上去

我覺得有關聯嘅
推唔到上去
多左球員係後場
導致難猜左

Btw班友係踢得麻麻

sor, 當我冇講過
呢頭講完嗰頭L26就甩

完全冇方法,好似博對面把握唔到所有機會完場攞三分咁

this is true
買反cup啦, 搏得過

冇入球啦
咁撚易攞到呢3分咩....
唔失波先算啦

我地好似就係咁樣攤大隻手等你嚟姦咁
除左入波嗰腳有冇射過波???
隊波嘅技術型有突破力嘅球員太少,一冇dybala前面真係鳩下鳩下
1:1
嗱~~ 都話唔失波先算架啦~~~
又話口未完
咁大個空位,咁簡單嘅傳球就攪掂
呢場有一分都要還神
咁都死唔去呀
快d換dybala入嚟
對門龍門除咗頭10分鐘,之後都係冇嘢做
艾沙姆踢左閘真係好撚唔掂
快d換dybala入嚟

傷好啦咩???
堂堂意甲榜首,打出黎啲數據同依家打緊巴塞個隊格蘭納達差唔多咁廢,開波前仲諗點解狗會開到咁高水成2.8倍咁撚癲,我屌你原來真係...
c3今日除左面對面交失波, 殺左好多波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞