[衝擊歐聯] 祖雲達斯球迷區 (2)

969 回覆
17 Like 8 Dislike
Juventus Starting XI: Buffon; Barzagli, Benatia, Bonucci, Asamoah; Khedira, Pjanic; Dani Alves, Dybala, Mandzukic; Higuain. #JuveMilan #ForzaJuve
都無文蘇既,個starting lineup呃人
B4

俾fb呃鳩咗
Benatia

俾fb呃鳩咗

電話apps lineup都係有文蘇
一下反擊就比人入
仲要係第一腳中龍
L26 換 B15
比人爆完就換走
致命回傳
最後竟然咁樣贏
又比人話黑
真係中手,不過過哂鐘
期待西瓜恩驚世倒掛
真係中手,不過過哂鐘

岩岩兩黃一紅要再補少少
真係中手,不過過哂鐘

岩岩兩黃一紅要再補少少

無啦,呢下實比人嘈黑哨,水洗都唔清
我係祖迷都要講 呢場真係黑左少少......
真係中手,不過過哂鐘

岩岩兩黃一紅要再補少少

無啦,呢下實比人嘈黑哨,水洗都唔清

Sosa 補時攞兩黃一紅
K6 都推佢都唔走,擺明浪費時間
球証補多d 正常
比12碼時都係啱啱過咗94 分幾
不過球波咁近省中手
係咪12碼就好難講
邊有黑 補時你攻緊俾你攻埋好正常 又真係手球
補4分鐘 94分十幾秒手球 等到96分先射 D人就以為補到96分 根本冇睇場波 齋睇賽果比數

邊有黑 補時你攻緊俾你攻埋好正常 又真係手球
補4分鐘 94分十幾秒手球 等到96分先射 D人就以為補到96分 根本冇睇場波 齋睇賽果比數

我個人認為唔係補得過唔過時既問題
但手球值得商確 對手唔係故意擋 而且距離太近
比與唔比都係50/50
加上係咁爭議既時間判 確實會有少少黑既感覺

當然你都可以話對家防守球員雙手唔放身後係有問題
比個放大鏡你慢慢搵錯處啦乞衣米蘭
戴巴拿比沙柏達踢跌唔吹你都偷笑
吹左咪一樣2:1
比個放大鏡你慢慢搵錯處啦乞衣米蘭
戴巴拿比沙柏達踢跌唔吹你都偷笑
吹左咪一樣2:1

乞衣真係乞衣
成班米蘭fans
輸左就輸左啦
自己offside goal 又唔講
淨係話黑黑黑
但又唔睇下球例
成班米蘭fans
輸左就輸左啦
自己offside goal 又唔講
淨係話黑黑黑
但又唔睇下球例

首循環黑撚左比真歷個球都未計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞