[壯志失意毋寧灰 莫使烈士空餘恨]祖雲達斯球迷臨時討論區2

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Juventus have made a second offer to sign De Ligt of €65m, Ajax want at least €10m more, The Dutch defender's transfer to Turin is expected to be completed this week, which is the wish of all three parties. [Romeo Agresti]
俾啦屌10m
According to Algemeen Dagblad, Juventus are just €10m away from signing Matthijs De Ligt.

Juventus' first offer was around €50m.. Which was rejected, the Bianconeri have made a second offer of €65m to sign him, However Ajax want €75m to sell their captain.

因為10m 簽唔到就真係7到核爆
肥佬拎12m
我話知佢拎12m定20m
宜家講緊75m
希古恩90m又咁爽手?
普巴筆錢唔知點洗
爽完果一次咪俾人屌足幾年囉
咪囉
迪列 炙手可熱 大把人出得起錢大把人爭
斜恩 根本無人會出黎競價 無人搶 就二話不說轟落去
屌都係屌佢份人工同個年紀
De Ligt 完全唔擔心無人接貨啦
炸炸臨 done deal買左佢啦帕總
我好想射呀屌
講真就算黎左都有心理準備佢打幾年就走架啦
release clause得150m都係要黎咁用架姐
唔轉多幾次會肥佬點賺到盡
所以咪唔明拖咁耐做乜
基本上穩賺嘅
之前口頭承諾俾人50m走,宜家加到75m
對面又無落閘講無得傾
而你又同球員傾掂數
講下價有咩咁出奇
唔好講到撻Q就得
好大機會撻Q
之後俾疤執埋
好似話左close話左幾個星期
後衛無咁值錢,除非佢變第二個雲迪克,但75m點都抵啦,尤其是要爭歐聯,唔通靠R24咩……
當笑話睇
反而好有興趣魯加尼重遇恩師會唔會有所突破
我覺得佢成日做決定有問題,呢d唔係咁易搞
M子係咪走硬
Gonzalo Higuain will be at the Continassa tomorrow for his medical tests, before starting training with the team, However, the Agreement between Juventus & Roma have been reached for his transfer to Rome, the club is still waiting for a positive signal from him. [Corriere Torino]
到底佢去玀係現金定交換zaniolo
要埋既話普巴黎機會率係幾多?
班警犬十足黑社會,又晒馬又嗌人隻揪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞