[壯志失意毋寧灰 莫使烈士空餘恨]祖雲達斯球迷臨時討論區2

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
咁捨得咁重手筆
都係發覺基隊 唔係膠邦同魯加尼可取替 無基隊跌成個lv

完美取代19邦 差d唔記得有阿歷士辛度
輪換係短時間,主要係比佢夾熟隊波先比佢擔正
陣形同戰術可以好靈活嘅,睇沙利功力,不過352嘅機會好細,而家嘅人腳一定係433機會大好多
辛度個位變can會唔會好d
C朗同大巴調位就岩,係中場差咗防守性
不過成個陣都唔差

高清魚網
唔會啦
辛度stay back 叫佢專心守絕對無問題
Trippier去咗下體會,好彩
麥巴比都唔錯
辛度變馬些路
希望唔會賣cancelo
最慘係用佢頂cancelo,都唔係個皮
仲未正式簽約?
應該聽日簽+present
1日10回
星期日有得睇下新兵表現
唔知de ligt 會唔會跟埋去新加坡呢
The official announcement, however, will have to wait until tomorrow as the clubs finalize the last bureaucratic details. Therefore, the presentation could be scheduled for Friday.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞