[壯志失意毋寧灰 莫使烈士空餘恨]祖雲達斯球迷臨時討論區2

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
我估dybala打正前
C ron打左邊
可能最後係deligt加膠邦唔出奇
De ligt國家隊都係打上搶果個 vvd包
依家太多人
高層會變成賣人:
以上面張圖黎睇
基本上正選都9成

輪換陣:
必出後備中場: can 馬度迪
必出前鋒:貝仔 (一中鋒 90%:希古恩/依卡迪) 10% kean
必出後防:邦路斯 擼根呢 迪C基利奧 新換果個左閳

冇用既人: 賓坦古亞 古亞達度 基迪奶 M子(因為希古恩唔走+kean如果未賣)
新買既derminal(CB)
求下佢地賣滴奶啦。。。
意媒:尼馬父親將和帕總會面
意大利媒體RAI消息,尼馬的父親將在都靈與祖雲達斯總監帕拉迪奇會面。

當地時間本週三,第一次傳出尼馬和祖雲達斯之間的聯繫,當時《世界體育報》稱,尼馬願把斑馬軍團作為可能的下一站。

RAI記者Paolo Paganini此後跟進稱,尼馬的父親將和帕拉迪奇會面,不過他強調,在現階段,這種會面也是“探索性”的。

尼馬在2017年夏天以2.22億歐元從巴塞羅拿加盟巴黎,成為了世界上最昂貴的球員。

笑料一則
佢唔想去土耳其野
可能降薪呢
最後psg鬥氣 賤賣比我地都唔放比巴
人工都畀唔起啦 寧願繼續用大巴
買尼馬實要用大巴換
我寧願要大巴
而且麻煩友黎,不了
帕總傾親d都係麻煩經理人
尼馬老豆,rabiot老母,肥佬,wanda
已經夠腳開枱打麻雀
傾麻煩友有一手
肥佬同 Wanda 對祖邊麻煩

唔通呢個係柏總絕技
Juventus Football Club S.p.A. announces that the agreement with Amsterdamsche Football Club Ajax NV for the definitive acquisition of the registration rights of the player Matthijs de Ligt has been reached for a consideration of € 75 million, payable in five financial years, and additional costs of € 10,5 million.
Juventus and the player have signed a 5-year contract of employment until 30 June 2024.
阿朗有冇佣分
💡 LIGTS 🔛 | Matthijs de Ligt officially signs for Juventus! ✍🏳🏴

📝 http://juve.it/GcjI30p96ea

#TURNDELIGTON #LiveAhead
仲要分5年俾錢
真係講中
好著數
1500萬大法
其實都幾麻煩
睇下拿玻里個主席同wanda傾到扯哂火
就知唔易應付

而肥佬同我地一向算fair deal
不過果時降班佢都係咁叫尼維特走
只係尼維特唔肯姐
Kean仔又未續約,其實都有啲擔心
希望尼維特搞得掂啦
帕總真係精明消費者
識得食住個勢壓價
暫時轉會我俾九十分
如果賣人正正常常
放埋迪奶就一百分啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞