[壯志失意毋寧灰 莫使烈士空餘恨]祖雲達斯球迷臨時討論區2

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Marc Overmars, director of sporting affairs for Ajax, spoke from the Dutch club's preseason retreat in Bramberg am Wildskogel and has confirmed that the deal that will send De Ligt to Juventus is nearing the finish line. They are currently waiting for the last bank guarantees before they can proceed and officially close the transfer. Here are his words as reported by Dutch publication ad.nl: "For the transfer of De Ligt to Juventus we are in the closing stages: we are dealing with having the last bank guarantees before confirming the transfer. We are very serious about this. I hope it's a situation that resolves itself quickly, but I am confident it will be this way."

奧華馬斯講大話
新8號 加油
Tottenham risk losing Christian Eriksen on free transfer as Juventus play waiting game
TOTTENHAM risk losing playmaker Christian Eriksen on a free transfer next summer with Europe’s elite clubs unwilling to meet Daniel Levy’s asking price.
迪列治體驗未?
佢free走都唔係我哋先啦
就快架啦
去疤體測
無講大話
即係暗串祖無 bank guarantees
見我地淨係識免簽都知係空心老倌
on9? 祖記係上市公司,會走數咩

騙徒手法層出不窮
嗱嗱臨賣去疤啦唔好煩
De Ligt will earn €7.5m plus bonuses, not €12m as previously suggested. [Di Marzio]
Matthijs de Ligt is a new Juventus player, done deal and contracts signed! Tomorrow night he’ll arrive in Torino and he’ll have medicals on Wednesday. ⚪️⚫️ @SkySport #transfers #deLigt

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1150867492920791041?s=19
Manchester City offered €25m + Danilo to sign Joao Cancelo but Juventus refused the offer - The Portuguese full-back should finally stay in Turin as City do not seem to have any intention of making a new improved offer. [Sky]
咪撚賣啦,賣咗都好難搵到個勁嘅右閘
咪撚接擔泥路呀
係咪人稱新卡富果個?
好事
吹到done deal添
藍斯:新賽季將穿8號球衣,不確定是否隨球隊前往亞洲

祖雲達斯在當地時間今天為新援藍斯召開了新聞發佈會,以下是發佈會內容。

藍斯首先是用意大利語給大家打了個招呼:“感謝大家到這裡來參加新聞發佈會,我很開心加盟祖雲達斯。這是全世界最棒的球會之一。”

“我現在和球會其他人都在努力的準備著新賽季。當我聽到祖雲對我有興趣時,我想的是能去祖雲,這就像夢一樣,同時也是一大挑戰。”

⚫為什麼選擇祖雲?
“祖雲是一家偉大的球會,是世界上最大的球會之一,所以有機會為祖雲效力一直是我的一個夢想。這對我自己來說也是一個挑戰,去體驗一種不同的文化和生活方式。我希望在這裡一切順利。”

“當我知道祖雲對我有意的時候,我根本不可能拒絕。雖然也有別的球隊邀請我,但對我來說只有祖雲最合適。我很高興能來到這裡,成為這個偉大球會的一員,希望我能成為他們的一份子,共同書寫球隊新的傳奇。”

⚫談到同是威爾士人的祖雲名宿約翰-查理斯
“查理斯是一位傳奇球員,他在這裡取得了很多成就,他是威爾士足球偉大的英雄,毫無疑問他就是我的榜樣,我將努力追趕的目標。”

⚫見過沙里了嗎?
“我到這裡後收到了熱烈的歡迎,我已經見過沙里了,我也急不及待想要幫到這支球隊在新賽季取得些成績。”

⚫傷勢恢復得怎麼樣了?
“我的傷恢復得不錯,每一天我的狀態都在提升,我想儘快隨隊參加訓練,至於是否要隨隊前往亞洲參加季前賽,我還不確定。”

⚫喜歡什麼樣的踢球方式?
“我總是喜歡能給比賽帶來我的影響,比如入球或者送出助攻。我能回防也能推進,我們會和教練商量怎麼才能最大化的幫助到球隊。”

⚫新賽季有什麼目標?
“在祖雲這樣的豪門球會踢球,要靠自己的努力競爭正選位置。為了融入球隊我必須為之努力。我希望能發揮自己的作用幫助球隊贏球,這是我的目標。”

⚫新賽季球衣號碼?
“我會穿著8號球衣,我一直都想要8號,條件允許的情況下,我自然就拿下了。我也清楚曾經有偉大的冠軍球員馬治斯奧穿過8號球衣,如果我能複製他曾經所做的,那我就太自豪了。我已經準備好這個大挑戰了。”

⚫談談沙里
“沙里在英格蘭這一個賽季做得很不錯。上賽季他帶領車路士獲得了歐霸杯的冠軍。這並非易事,所以沙里無疑是成功的。我認為他會在這個地方為祖雲同樣做出巨大貢獻,希望他能將他的足球理念和執教風格帶到這支球隊,然後踢出優質足球。期待著一場球員,教練,球隊的三豐收。”
可以除褲未
劣定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞