[壯志失意毋寧灰 莫使烈士空餘恨]祖雲達斯球迷臨時討論區2

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
馬總就90m轟個無人搶嘅希古恩
柏總就75m轟個大把人搶嘅迪列
高下立見
都唔知幾多年無搶過當紅炸子雞
今季印deligt同大巴
Ramsey ✔
Rabiot ✔
Pellegrini ✔
Demiral ✔
Romero ✔
Buffon✔
De Ligt ✔

真係高下立見....
De ligt 必印,但唔想佢著4號。

仲有保方都一定會印
有de仔 下季失球個位數不是夢
所以當年曼狗撬都係想撬柏總過檔,好彩最後柏總坐正
90m 要主席同尼維特 sign off
馬總無功都有勞我點都會尊重佢
無佢無宜家嘅祖記
等睇De ligt著魚網
咁睇啦
馬總眼光唔差,亦都想盡量平得幾多得幾多
不過有時真係拖太耐....
柏總眼光好,不過佢做法似想快快手完deal,所以D offer往往比舊時開得高
當年重建期,名氣,財力無咁大個陣用馬總個方法其實係最好
搵邊緣既1線黎做即戰力推起個成績
又咁講
當年西瓜都好fit,破意甲神射手紀錄
當年90m除左係要黎買我地自從泰維斯之後都冇嘅當家射手外,仲係要黎直接打擊拿仔,減輕我地國内爭冠嘅壓力,可以等我地專心歐聯

90m買西瓜唔平,但我覺得係合理嘅
一陣過唔到體檢就好笑
我應該主場De ligt同龍門衫保方
爛牙
個心有事
即刻軟晒
Raiola when asked about Barca for De Ligt: "You journalists write many bullshits."

https://twitter.com/ForzaJuve2017/status/1151394336652890112?s=19

Milan had indirect contacts with Juventus for Demiral. Juventus director Paratici, however, confirmed his position of the unwillingness to let him go. No negotiations took place and a possible deal is very difficult [@FabrizioRomano]

咪撚同佢地做生意啦
佢地d錢過晒比球証啦,仲邊有錢買人
劇本 medical fail
大家著返條褲
確定唔係C7轟番黎用自己打劍轟
反而好奇國米個邊搞緊咩大作
Lukaku
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞