[壯志失意毋寧灰 莫使烈士空餘恨]祖雲達斯球迷臨時討論區2

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
佢去psg都222m,點會肯用呢筆錢買佢,買咗都過唔到ffp,再唔係就用大巴加錢換,天馬行空
都係嗰句
全個管理層 J 普巴 J 到出血都唔夠錢簽
宜家同我講尼馬
唔會放大巴拿啦
淨係講樣講形像
大巴拿都正氣過尼馬唔知幾多啦
靠佢牙朗賣波衫都幾賺幾多錢
再加上今年咁既陣
大巴自己都唔想走啦
所以咪話根本上條件都唔夠
尼馬唔計花邊嘢影響佢踢波係勁,佢來會提升到隊波level,但問題根本無錢
擺明就屁馬用黎激鈀,係到拉鈀同我地既仇恨但唔知點建柏總都仲要去幫佢做場大龍鳳
神級
我覺得到最後尼馬都係走唔到,一係就下季先番疤
有伊卡迪我覺得係bonus,冇都唔可惜
Kean就可以外借,唔可以放
中場想再買多隻冇咁工兵型嘅
放m子/西瓜,迪奶
咁就100分
依家net spending都好似唔係好多

有錢尼馬不如普巴
八月都未到咁快開心做咩
兩個都搞屎棍不了
有咩仇恨
普巴係祖邊有搞屎棍
宜家仲同祖關係好好
中場已經好多人啦喎
況且打三中場夠哂用啦

Allen個b2b位有Rabiot
Hamsik個mez位有Ramsey
Jorginho個dlp位有Pjanic

如果想買多個睇黎就要賣埋馬杜迪
而且都唔係個個心甘情願肯打後備
FF緊pogback
中場 pogba pjanic ramsey,後備rabiot bentancur can
我諗機會細啲啦
Ramsey同Rabiot都唔似咁順攤肯做後備
成季唔受傷先講

但我地仲有迪奶
幾時走 唔係死去土超咩
今季收購用咗幾多錢
Ramsey buffon免費
Rabiot 用咗10m簽紙費
Pellegrini 用s37交換仲有10m收返
De分期5年15m一年左右,Demiral分期好似幾m一年
加加減減20m左右,但未計之前個幾季收購嘅尾期
After De Ligt's announcement, Leonardo Bonucci liked some of Man City & PSG's Instagram posts. (@JuveFanInfoFR)
個兩隊唔好客氣,出手啦
其實好難計
因為仲有大量現金卷

唔計分期 Net Spend 今個夏天負42.5m

https://www.transfermarkt.com/juventus-turin/transfers/verein/506
其實今季睇落好似洗咗好多咁
但對比之前買西瓜嗰季感覺上賺咗
今季兩個免簽 仲要有我朗波衫啲錢加持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞