[壯志失意毋寧灰 莫使烈士空餘恨]祖雲達斯球迷臨時討論區2

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
佢頂基亞連尼,demiral 頂259
...真係好有可能係頂基隊
呢個好似正過de ligt
邊有錢畀轉會費同出糧
艾歷臣 普巴 伊卡迪 尼馬d記者當人傻
其實 De Ligt 單 deal 最大功臣應該係尼維特
同肥佬合作愉快已經贏在起跑線上
尼馬同普巴都唔會買到,兩個都貴,艾歷臣就搏下完約睇下執唔執到,不過機會都微,係得伊卡迪叫大dd可能
中場出邊3個好
馬度迪 比真歷 藍斯 拉比奧特 都值
幾時有記者會
比真歷 拉比奧特 藍斯 for sure ,其實中場防守唔夠硬淨,不過現有人腳呢三個都應該最好
所以當時屌帥尼尼2揀1,老細暫時睇落無揀錯
Btw 係球員角度肥佬係好人,好多球員同佢關係好好
一直都想知 究竟CCC尼勁 定 Neto 勁
見到Neto入疤都倍感安慰
CCC尼
尼圖都係代施利臣踢後備姐
我會揀
馬杜迪 比真歷 藍斯
CAN子 比真歷 拉比奧特
場次上梅花間竹咁出 邊個傷停就塞賓達古落去 滴奶修皮
而家對中後場有翻信心
R聯有望
反而唔知基隊 25邦 ligt 點出法
有無人睇完官方張高清魚網圖覺得De Ligt都幾肥
拉比同藍斯 可柔可剛 長短傳防守誰攻都有 下年中場應該幾有活力同創造力
259走嘅話就deligt加C3
唔走就睇下係咪打三後衛,如果打雙中堅根據以往都唔會一下子擺deligt打正選,夾一排先,如果259都係唔走人之後deligt應該同c3交接,始終C3都成35歲,交接定都岩時候(我估)
ligt咁貴買番黎要打輪替都幾慘 同埋352好似不能主攻 同煙蛇進攻足球有違
其實19歲…仲未發育完成 練番體脂低少少就型爆
普巴當年離開祖雲時 都高左幾cm 同大隻左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞