[壯志失意毋寧灰 莫使烈士空餘恨]祖雲達斯球迷臨時討論區2

1001 回覆
12 Like 3 Dislike

Ramsey同Rabiot一d都唔失禮喎
你會唔會太睇少佢地丫
Ramsey都算,但rabiot除咗pjanic一定係排得前過其他中場,所以質係一定好咗
佢話 Scirea 係佢偶像時你就知佢真意粉
我期望藍斯 話哂踢左咁多年英超 唔係法甲仔可比擬
馬杜迪>拉比奧特
我覺得大家有啲啲睇小馬杜迪
其實睇下阿仙奴有藍斯同無藍斯嘅分別就知
佢嘅跑動量同無球跑作為中場真係好有用
我地上季好多時進攻都係斷喺馬杜迪度
唔係因為佢差,而係佢真係唔適合做攻果個
啲first touch同位置感都太差
同位置健康嘅迪奶真係做得好好多
同埋要佢谷得太上,成日跑到翻黎已經攰
留意下上年我地有幾球失波
佢都係逼到去禁區頂就放軟,搞到失波
但如果只係要佢守根本好穩
拉比奧特有身形有技術,踢法其實同sms幾似
我又唔覺有差過馬杜迪
同感,但而家個踢法好難要佢只守唔攻,佢又無黑人防中一貫嘅硬淨,技術又差,只係叫多個人跑下,中場中賣基迪拉之後岩岩好6個輪換,如果唔係我覺得連佢都可以賣埋
以前既意式防守係幾好j 希望基隊可以教多啲比佢
影響力肯定尼馬大好多
但我覺得踢法上尼馬唔啱我地
Can係萬能插,中場咩位都得,必要時連右閘同中堅都可以頂埋
但級數上普巴真係高佢唔止一班
如果25走換返b4返黎點睇?
新祖迷都未必識佢
佢究竟有冇睇過施利亞踢波,我都未啦講真
睇過youtube 佢踢法真係好優雅,而且助攻力強
依家傳返pogba
用cancelo/matuidi/costa加錢換
但獌先簽完隻黑人右閘應該唔會要cancelo
梗優雅成個職業生涯一張紅都無
識貨呀巴打
咁多新援最期待就係藍斯
OFFICIAL: De Ligt press conference tomorrow at 16:00 HKT

我覺得m14下年唔使場場踢
會好返好多
上年chur得佢太盡

至於基迪拉就快啲賣
高峰已過

而我最想賣嘅係bonucci
不過賣咗得返四個中堅有啲風險
三個年青中堅加多個青年軍 加埋基亞連尼 應該勉強夠用
但咁樣先比到足夠出場機會佢哋
我覺得煙蛇一定要練好死球戰術 我地好多高佬
拉比奧特同賓坦古都算高
希望下年祖可以拎歐冠今年補強補都得幾好 下年繼續衝
咪能買普巴啦==
...你講攻姐
當個球權唔o係自己隊到
我想見到三個馬杜迪o係中場佈陣
一季裏面一定有好多要主守o既場面/戰術需要
邊個可以動搖馬杜迪 佢年紀大 唔洗出咁多

拉比奧特 反而有d機代比真歷
差唔多米九 身高腳長
你地成日屌比真歷多餘無作用
上季中場無左佢 我覺得中場連屎都不如
拉比奧特 正好彌補番比真歷缺陣帶黎o既致命缺撼
馬杜迪 拉比奧特 can子咁樣應對d暴力足球(例如熱刺o個d..)個勢最多輸少少姐
無傷病問題的話係中場差dd,要衝都係今年,再過一季C朗又老一年,除非搵到個有級數嘅頂佢
尼馬踢左路 佢黎一定係巴黎完約過黎 C朗3年後退休 佢又3年後完約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞