Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
呢套嘢其中一樣做得最好嘅就係佢會setup一啲睇落好cliche嘅角色
Steve, Billy=校園惡霸,Hopper=廢中警察,Alexei=邪惡俄佬科學家
然後慢慢俾啲反傳統嘅角色發展佢地,令佢地睇落有血有肉好多
睇到hopper 封信個到即刻諗起依家香港既情況,好似鼓勵緊我地咁
我失憶唔記得S2中後Billy點係發覺佢真人好好j
但我好唔鐘意S3講佢一開始就上左身 之後再好求其用一集交代下佢身世就算
我都係
佢真係好可愛
個笑容勁純真 好想見到佢同班細路一齊
啱啱睇完season1, 隻怪如果feel到有血,就會出現,咁咪去醫院捉人到得la

仲有做咩捉完過差佬又放走佢,
比佢繼續查,好唔make sense
8集唔係好夠喉,想睇多啲Dustin
雖然好鐘意雪糕小隊,但Dustin好似俾人拆咗出嚟咁
想睇下季Erica姣Dustin
S3娛樂性最豐富, 節奏最快

Someone gotta die
睇到佢地幾個小朋友大左咁多 好感動
其實首歌當年應該好HIT,因為我細個時好少聽西方音樂,
但呢首歌我都好有印象。
雖然我都好中意Robin同Steve條線,但唔係好明Robin係因為咩原因會同Steve佢地一齊癲,比俄佬捉果時仲要留低陪Steve。
Max
今晚viu果集jimmy fallon有11
成個三上悠亞咁樣
啲怪物開始勁到唔知11可以點打,睇到最後原來又係間接收皮大法
LOL!!!!!!!!!!!!
今季真係好好睇.
啲角色越來越多仲要個個都好吸引
得8集真係唔夠喉

全季最尷尬呢個位
TURN AROUND~~ TELL ME WHAT YOU SEE~~
雪糕妹 ig 而家成百萬follower .
出個日睇 好似得 20萬左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞