Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
Thanks 我以為再後啲先加上去
13號?
好似008定007?

第2季SHOW到好似仲有其他超能力者咁, 都唔知幾時會講
呢條線我麻麻地
我都麻麻地
但係我覺得導演好似幾focus落eleven既self-development 咁
我又回歸啦
Dustin同班友重逢兩次
兩次都係轉頭就閃人
呢兩季都好少同其餘四個有交流
忍唔住又一次過追哂,空虛感又黎了。

唔識加密法,驚睇劇透既skip我呢個留言。

我覺得steve真係成套最悲劇既角色,hopper唔係到個種情緒比我都冇steve咁sad我覺得。

steve係廁所個個位真係睇到我由心而發感受到個種刺痛,一野插左個心到,明明robin真係完美親steve,結果竟然咁樣,佢兩個真係親到仆街。

話哂成套劇我最愛既角色就係steve同dustin,其實steve條線真係好鬼浪漫我覺得,兩個年青人加兩個小朋友既故事夾埋一齊個種錯中複雜既感覺,編劇將steve同dustin擺埋一齊真係寫得非常之好。

但steve真係好悲劇我覺得,明明robin係完全屌打nency竟然會有個咁既結果真係個心當堂完全接受唔到。
開過 度門未閂實先開到
咁應該係咁解喇
真係好鍾意今季既robin 可惜唔可以同Steve一齊唉
Steve真係慘到極點
冷戰 美國佬做到既野都要做到
幾鍾意個俄佬科學家
寫新角係有計
第二季同今季新角色都係寫得好好
明顯俾人當左黑歷史
其實有其他有異能嘅人係okay
但佢個城市背景劇情同啲角色都完全唔match套野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞