Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
所以再次期待s4有啲平民技睇下
隻mind flayer 今次主要目的係殺11 or 好似巴打講 host 11
你唔搞掂11 開多幾次門都無用la
所以 樓上有人話隻野唔守門 其實隻野想搞掂11 only
成個系列算好好
同breaking bad啲神作當然冇得比
不過已經係佳作
係有兩個唔好嘅位

一係S2 出city 黑妹果集 成集垃圾
二係垃圾Suzie 唱歌拖左啲時間
咁得el有能力
諗起第一季Lucas用丫叉打怪
用左一日就睇哂8集
真心好好睇 多啲集數就好
想問下啲被抽乾既人最後其實有冇死到
好多人被吸乾催眠

BTW 其實billy最後意識醒覺個下
仲要見到面前有隻異形連嚇既時間都冇
都犧牲自己頂住佢 覺得好偉大
Max睇住啊哥慘死一定好崩潰
不過佢真係好靚 把聲又好好聽
而且其實我覺得will好慘
佢係upside down死而復生兩次(有邊個會想)
打擊咁大 所以睇得出佢好珍惜佢班bros
所以咁想玩d&d 好似以前咁
但奈何其他人既成長過程比佢快
個個掛住拍拖
仲有今集好少四子既同框 有啲可惜
不過Steve同dustin既組合真係冇得頂
加埋robin同lucas個妹真係好正
Hopper同joyce又係冤家情侶 餐飯約極都食唔到
真係天意弄人希望佢唔係真係死左
咁難得佢同11父女情深 係一個好爸爸
仲有俄佬贏左禮物走去揾禿鷹個幕
下一秒被射槍又係好sad..
兩個係唔同國家既人 但係可以惺惺相惜好難得
Nancy同johnathan呢對現實情侶患難見真情
Nancy依然智勇雙全 john真係好頹 但好夾
希望佢地唔好分開
醫院個幕真係好似睇緊喪屍片
仲有nancy其實幾靚但啲造型顯得佢太老

總括而言 第三季好好睇冇爛到
每條支線好緊湊最後assemble又分工合作個下後勁好強
而且製作好用心 淨係個mall同個carnival都已經好有睇頭
希望快啲出第四季 因為已經唔記得之前個啲
仲有steve幾時有女啊啊啊
啱啱先開始睇season 1
原來阿媽係異形4果條女
果時好撚正,依家人乾咁
係will以為閂左門有一部份無走到
實情係俄佬開左道新門,所以先有怪
所以最後閂返門隻怪就死咗
And billy
佢想END所有人
好爛口
好撚慘 睇到我勁唔開心
鬼婆係易老
套嘢一開始就係向 the thing 致敬
好正常
4X歲
套嘢仲要扮個小鎮窮單親老母
MAX同LUCAS:
Dusty Bun
靜一秒然後一齊TURN AROUND!!!
好正
煙花炸怪成個畫面好靚
頭兩季都ok
今季開始似dodo姐
直頭超越season1,分開推進係成套戲特色,冇咗就失望
真人同戲一樣
S4班細路大晒點拍
Agger 由第一集已經講呢個虛構女友
而且打比Mr Clarke 分分鐘都係焚機整緊模型聽唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞