Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
留住寄生人模式 100個都唔夠ele一個人打啦屌
其實我想知dustin同erica點救到steve佢地 點整個trap出黎distract班人?
佢地唔係用好似異形血個啲水咩
我都想問 有無人答到 關門點解會死 佢唔係講話因為隻嘢係閂gate前漏留既所以唔死 但結局又係因為個gate所以死???
係,呢套既美指真係好撚合時代,啲勁短褲,zip衫,顏色大膽,勁多間條等都係80s American style既象徵
仲有啲音樂,好多細節位都勁正
啲CG都落多左功夫
上tumblr見啲人估Max會唔會介入mike同11到
屌 咪玩三角關係呢啲teen drama既野
點解咁做
閂門死個隻唔係MIND FLAYER用人類同老鼠做既身體咩
隻MIND FLAYER真身應該仲係UPSIDE DOWN?
Lucas
未睇哂 但will真係好靚仔
主要係Max同Lucas唔似情侶
同埋好多人話呢季多左佢地三個人既畫面
而且今季最後el又要離開
個人覺得佢同mike都係潛力股
Will就咁睇應該會好高 Mike就好明顯大長腿

但billy一個爆seed都差啲打贏
定佢係頭一個勁啲?
我覺得用堆兵好過整隻大肉醬怪
Demodog唔夠11打,咪養到Demogorgon
寄生人變肉醬呢招都屈機
S2又唔用
I closed the gate
Robin 原來係 Uma Thurman 同 Ethan Hawke 個女
無乜印象條友有出現過

另外諗諗吓真係Suzie條仆街累死hopper 同billy,唱一次副歌就算啦,係要唱咁耐
聽返原版 冇dustin佢地唱得咁激昂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞