Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
所以經常ff佢地會合作打怪 will負責做雷達感應 dustin用佢啲電子野 lucas用丫叉攻擊 最多俾垃圾mike埋尾
睇套劇意見不合就去質疑人地鑑賞水平

條友當左自己係邊個
日本驚安都有啦
諗到都
其實唱歌要表達既...佢地始終仲細
我自己睇法係mind flayer的確聰明咗
但其實都仲係睇唔起人類,有威脅都係得11
所以佢開頭其實唔係想要軍隊
班人只係寄主,用黎幫佢自己吸收養分
好似養豬咁,時機到就吸番曬去壯大自己
留番一個Billy做細微嘢,自己去追殺11
而後面睇到佢殺唔到11都想寄生佢
我當時仲諗佢可能想吸收11嘅力量
所以11之後先喪失咗超能力
由於佢根本就唔相信人類嘅能力,自己又得一隻
根本冇能力分心去守門
殺11或者得到佢嘅力量就係首要目標
因為佢知11嘅能力可以開門,只要搶到呢個能力
門佢幾時再開都得
D細路大得好快,快D拍埋Season 4
佢好似47定48歲啦

係咪得我一個鐘意 Billy
愈睇愈覺得steve個角色好可愛
S3我覺得都仲係好睇嘅 但劇情上真係比較弱
至於好唔好得過S1係難 始終因為冇左新鮮感?
我都好鍾意Billy呀
S1果種懸疑感唔會再chok到出黎架喇,s3好睇因爲keep到唔同角色既互動同成長,所以我反而中意頭幾集未入肉時d劇情,billy 係泳池chok晒樣, steve溝唔到女, Mike Lucus係度煩拍拖野, etc, 呢堆花邊好好睇
部無線電係Dustin手,由第一集已經話自己條女超醒超聰明。

正常人緊急關頭一定揾自己最親既人,點會揾老師呀

定你身邊無咩叻人
好鍾意Alexei
點解最後仲有一隻demogog未死?
真身應該係will係upside down見到老連咁大隻嗰隻
Will
係真架 不過就執
未睇哂 但俄仔好可愛
win ryder
以為我我係咁overreact 得好勁
永遠都好歇斯底里feel
我都係
係佢地stranger things既set tour段片
段片係拍下佢地拍野個陣既片場係點
幅畫係其中一個細路間房影到
S1係開始建立人物同世界觀,都要S1好口碑先會到宜家都咁hit咁紅
但係S3真係好睇講到打怪之外我覺得佢地最主要係表達班細路既成長點改變
Billy係第二季好多人唔中意既角色,但係今季都可以變到咁其實好勁
雖然故事係作出嚟
但係我最中意係裡面其實冇一個角色係十完十美,Billy就係最佳例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞