Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
個演員喺其他戲都做類似角色
我比較想知佢地點知steve喺邊
之前Duffer Brothers 講過佢地準備咗五季既故事。

今季plot普通、但如其他巴絲所言、美指、音樂、服飾、彩蛋救返套劇。

其實第三季去完Hopkins 鎮的故事只是用基本act的舖排the rule of three、沒有問題。導演亦夠狠不留戀所有角色否則又BBQ大合唱ending。

期待第四甚至如他們所說的第五季將如何把它完結。

之後等9月HBO Watchmen 了。
原來Jurassic world有佢
又係一幕都好正
今季畫面啲顏色豐富左,靚左,更加有80年代感覺
剩係個商場入面D 道具已夠痴線
A Series of Unfortunate Events都有
有無睇 starcourt 個廣告 (netflix 入面)

好正
好型
終於係兩日之內睇晒 今季D顏色對比好靚
上年steve賣雪糕嗰個?
未打完就SD左出街 今季緊張位好似無咁緊張,由期Nancy係緊院到隻怪已經可以直接食佢,但係都唔食,淨係係到叫, Jonathan又勁廢,開槍開車都係Nancy做,Nancy大個女終於同媽媽傾心事,Hopper約到 Joyce食飯已經估到命仔唔長,俄國酒都係,見到佢開心中大獎,預感佢應該都係差唔多,Billy如果死前換轉係Max喚醒佢人性而唔係El會感動好多,Will勁靚仔,可惜今次得無發揮
睇咗2集
懸念已經舖咗兩集都未入局
今季佢地分散晒,少左佢地一齊合作鬼主意好鐘意睇佢地成班一齊係緊急關頭用屎橋但又work
咁開槍不嬲都係nancy做嘅
我想知點解Dustin又冇咗啲牙?
我都覺得應該未 係最後個scene度個俄佬唔係話有個美國佬係入面咩
我條女就覺得最後放出黎個怪獸仔有可能係佢
今季好睇好多畫面勁靚,成個商場都好正
覺得遊樂場嗰到可以講多少少,初頭仲以為佢地會去玩下

Dustin唱歌嗰到我反而覺得好正
雖然條女煩膠啲但估佢唔到,仲要配埋其他人俾怪追啲畫面真係
而且今季噁心好多,同埋真正show到隻怪嘅能力
不過私心想佢講多啲upside down,對嗰邊世界好有興趣

個廣告最正係有steve賣雪糕
不過個商場咁大 重有地方可以放多d時間講下
好睇,俄仔幾得意,班細路真係大得好快,視覺效果美術一流,玩埋俄羅斯,下季劇情真係唔知會點
無人記得偽俄Aerobic 佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞