Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
fat rambo
Hellboy
搬完屋可能又撞到其他實驗體
hellboy似樣呀
有冇留意nacy係木屋開散彈 佢reload完一次之後變左無限彈 開左起碼10炮

仲有估唔到will哥可以返黎拍 之前話佢吸毒講到美國拒絕佢入境咁
對今季幾失望 今季我覺得個頭太零碎 開左五條主線 同一大推支線 但堆支線又唔埋尾 例如 上面有巴打提到Will呢同Mike鬧交依part其實好好睇 但無發展落去 前面Billy同Mike媽偷情呢part又係開左個頭冇左個尾 主線方面 Nancy條線可有可無Jonathan個角色寫到毫無主見淨係識跟住條女行 最尾一集拎密碼個方法睇到我以為睇緊迪士尼電影 真係太過份地兒嬉 同埋Billy改邪歸正亦好無說服力 見大家普遍讚今季 可能我對依個系列expectation過高
希望撞到開新線啦
如果無嘅話s2嗰集真係多餘
其實有啲想屌女權撚
但reddit話咩80年代女權開始興, 所以駁唔到佢咁寫
Will越大越靚仔
但可唔可以俾多啲作用佢啊
全程都冇乜發揮空間

仲有好鍾意個俄佬科學家
佢睇卡通片同贏到公仔傻笑好有童真
其實密碼果度唔唱歌就可能唔駛有兩個人犧牲

成件事好膠
個集俾人屌到開花
應該當咗黑歷史唔會再掂
四子之中差dustin
未有親兄弟姊妹加入冒險
佢好似獨生仔?

想睇mike細妹加入
我反而覺得S4會集中講其他實驗體

P.S. 假設佢地搬左去城巿
Dustin屋企得隻貓同佢阿媽
上季咁垃圾 今季有返呢個水準已經偷笑
拎密碼唱歌個 part 我全部飛晒
完全頂唔順
冇人講el 拍拖果陣個sweet樣?

另外個frog face(mike)真係好樣衰,慣左仲好d,第一集全程突登唔望/掩住佢個樣
其實佢幾無辜
重點係Hop個樣
係 無啦啦搞到個女角勁唔受歡迎
一日睇曬
今季正過上季好多
雖然玩到去俄佬 但某d情節好tvb
Anyway 幾鍾意今集新女
亦希望下集(如有)會多一個異能者做伙伴
老母撼頭埋牆
仲以為Suzie係Dustin 吹下水
又或者咗個女仔就當係女朋友,
原來係真有其人

Btw 對max 好感度⬆️⬆️
情願睇max & 11 一齊玩多過睇 mIke & 11 kiss....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞