Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
覺得hopper未死
最尾兩個俄羅斯士兵去搵囚犯餵隻demogorgon時其中一個士兵話唔係搵美國佬
我覺得電腦大爆炸時hopper係捲左入去upside down
Starcourt一事完左俄羅斯人搵到第二個地方開返入upside down條路
之後先捉到hopper同demogorgon
其實我預左真係有Suzie呢個人,諗住佢S4先會出場,不過估唔到咁快出左。
9成未死 hopper原本企個位無血無屍體

直頭少少爛都無
同時eleven 無左能力所以先搵唔到佢
佢兩個唱歌,Hopper竟然忍到口唔屌鳩佢哋
對佢印象唔太好

間接害左兩個人

知答案就快啲講啦

可以講完先慢慢唱歌架
同埋話I want to hear it
仲以為就咁I love you
billy 同 max 兩兄妹都正
今季加唔少分
雲露娜又唔使喊苦喊忽

前幾日返煲上一季先記得講到邊
Erica雖然串柒柒, 但係有腦又有身手
今輯忽然咁重戲份
上季好爆 幾幕已經搶戲到
今季重多戲份過呀哥
但今季最鍾意睇Dustin同Steve呢隊
劇情同角色都係最鍾意
Erica講野串柒柒又好得意
Robin唔洗講啦
可惜竟然唔係同Steve一對
steve由上季開始變左7下7下咁
今季去到後期集集個樣都係豬頭咁出鏡
第一季ge king steve威風去左邊

想睇新怪呀 好彩仲有第4季 希望唔好翻兜舊怪
King steve俾Jonathan打柒果刻已經收左皮
最尾果集喊到仆街
睇返封信果到。。。。 屌 男人老狗都喊到閪咁
但係諗返起當年冷戰 成件事就唔tvb架啦 我覺得
今日再睇多次呢季
因為真係好到位既講d野 感動既
king steve個定位去左billy度
今季Steve 好L慘
做左咁多野
以為有搵到鐘意嘅人
但原來係les
上季收左隻demodog屍入雪櫃
今季冇提過
可能隔左太耐
完全唔記得robin依個角色
頭幾集以為路人,點知原本係咁多戲份
愈睇愈正
不過我最鐘意都係max
新角黎
但係佢有講上堂果時會偷望個女仔望steve
唔知第一季有無依個畫面
Lucas話你見過幾多次billy有著衫笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞