Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
認同起佢地唔想玩 話自殺好好笑
美國佬再接手研究是常識吧
對住steve. 講 You won a fight
笑到仆街
S3入肉快咗之外
基本上兩季個模式都係一樣
原來will真係gay
唔鍾意女人其實係咪一定基
其實我覺得佢思想比另外幾個冇咁早熟姐
唔一定係gay既 只不過佢仲停留係談戀愛=gross既階段
睇返上季最後其實已經埋下Dustin會將Steve當親哥哥咁
同埋得佢溝唔到女都係Steve鼓勵佢

比起同輩我覺得Steve既存在對於Dustin係一種安全感
可以係asexual/aromantic
不過will似係gay多啲
幾驚呢條感情線今季仲圍繞住三角關係

睇緊第三集
如果Will係gay
我會諗佢係咪有啲中意Mike
都有可能
話哂當佢啲朋友喺度拍拖溝女嗰陣,佢就被困upside down或者俾mind flayer上咗身
雷達will
今季劇情冇乜驚喜, 好formula式咁發展, 前面幾集啲角色互動幾正,例如will覺得d fd 變晒呢part幾好睇,好帶出人大大下總會同細個d fd慢慢越走越遠,可惜之後冇發展落去, 係will打爛buyers castle就已經冇再交代佢地幾個既友誼變成點,後面幾集畫面音樂好好睇,但就有啲單調,感覺係咁不停跑跑跑咁
網上都好多人ship佢兩個
可以喺youtube search下byler
今季真係好睇過s2好多
舖排到唔同既怪事 再慢慢串連一齊assemble打大佬
每team人都勁有火花
呢個鎮d人究竟有幾鍾意探險同查案

仲有經歷左個仔失蹤差d死同埋目擊咁多怪物
Joyce終於肯搬了
Byler 同Mileven 大戰咗幾年
每季死一個B字頭
但好似都係官配mileven受歡迎啲
Winona Forever
今季Will對住Mike話El係Stupid girl果到
Byler fans一定係咁話佢呷醋
第一季同第三季都精彩
第二季我純粹麻麻地El出左去流浪果段
你見佢今季係咁講我地玩得D&D未就知仲係S1既Will嚟
俾多啲power雷達will啦

btw hopper入左upside down會唔會好似will咁多左啲奇怪power或者變下季boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞