Stranger Things 3 怪奇物語3 集中討論區

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
steve條線過癮好多, 其他幾條線好似太過正經
下個B係。。
傻下傻下好正
禿鷹同俄佬條線都好正
阻一阻大家

[推上熱門推上報] 7月7日九龍遊行之前有野要大家幫幫手
https://lih.kg/1289168
好正wo mummy
第三集玩Dungeons and dragons諗會唔會好似一季咁玩遊戲預告劇情
之後MIKE講自殺式救世我以為佢最後會死
點知係警長
我覺得第三集尾開始好睇
個系列太多角色
得八集整啲內心戲,對手戲交待下啲人關係點又拖慢主線怪獸又悶
冇個啲情節啲人物又冇乜角色成長,又變佈境版

係泳池儲物室段對話咪將偷情埋左尾
最後仲有講BILLY掛住佢自己老母,可能關事
NANCY條線幾好
咪係佢地調查到老鼠同阿婆有事
係醫院個到幾刺激
知有咩事緊係即刻搵班細路
係囉
一開波就比人控制,到清醒番果刻就要瓜
睇到第7集
都ok,有緊張氣氛 但成班靚仔做左咁多野好誇
好似
逃學威龍
百變星君
應該係gay
同埋本身劇本初稿介紹Will係twelve , is a sweet, sensitive kid with sexual identity issues
外國網民都有分析過前兩季有好多呢方面嘅伏筆,例如第二季舞會首歌有對應啲角色,Nancy係Every vow you make暗示佢break咗對Steve講I love you嗰vow,而Will晝面係佢笑住同嗰女仔跳舞,歌詞係Every smile you fake
變撚左做動作片

下一季我估會變埋做數字超能力者大戰
lm
現寶見到呢d懶醒細路真係會想打佢
Steve真係一季吸引過一季
咁多個細路之中最鐘意就係睇Dustin,黑妹黑人憎得嚟個互動幾正
整體好睇過第一季,因為真係見到細路演技嘅進步
點解DUSTIN無得跟大隊
Where is my cherry slushie?
Hopper 係咪未死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞